Přejít na obsah

Prosim o pomoc

Doporučené příspěvky

Omlouvam se,techto otazek je tu urcite neprebelne.nicmene k memu problemu.

Koupil jsem, rekl bych za porad dobre penize prvni model octavie r.v 1997 1.6 74kw.

Auto nebylo moc udrzovane a za posledni tyden co ho mam jsem toho dost vymenil (ackoliv melo slouzit jako druhe-pracovni do rodiny s kouli )bohuzel ma sve kouzlo a ja si rekl ze investuji) druhe auto mam passata 2013-rozdil obrovsky.jak rikam octuse ma sve kouzlo.

Menil jsem jiz:

1)komplet brzdy

2)ulozeni

3) startovaci modul

4)stahovacky

5)horni ulozeni

6)stredovy a koncovy vyfuk

7)vlozky zamku

8)oleje +krom palivoveho vsechny ostatni fitry.

Problem je ,ze se auto dusi,cuka a rezonuje. -ne vzdy.vykon je normalni.vse jinak funguje.

Dnes jsem cistil klapku .

Vag nasel zavady akorat v centrale.

Prosim o radu co dal vymenit abych se tohoto problemu zbavil.

Dekuji za kazdou radu.

Odkaz ke komentáři

Dusí se při studeném nebo při teplém motoru? Nebo obojí? Stálo by za zkoušku mrknout na svíčky, ty by to mohly způsobovat. Klapku je dobré po vyčištění uvést přes VAG do základního nastavení, ale pokud nehlásí chyby a cukalo to i před čištěním, pravděpodobně to klapka způsobovat nebude. Jinak možností je víc, může být zasviněná váha vzduchu, může někde přisávat falešný vzduch atd..

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak problem z casti vyresen,vymenil jsem lamdbu auto ma pravidelne otacky.spotreba je vsak porad cca 18l/na sto.na dalku ukazuje pc 6-7.na volnobeh 17l/100.vcera jsem natankoval plnou a dnes kdyz jsem stal na miste mi rucicka sjela na pozici ktera znaci trictvrte nadrze,po 40kilometrech.poprve jsem na plbou nadr najel 450km.vetsinou po meste.je to normalni?u passata jsem zvykli na mnohem mensi hodnoty.vcem muze byt chyba?vaha vzduchu ok,vag zadna chyba.dekuji

Odkaz ke komentáři

Tak problem z casti vyresen,vymenil jsem lamdbu auto ma pravidelne otacky.spotreba je vsak porad cca 18l/na sto.na dalku ukazuje pc 6-7.na volnobeh 17l/100.vcera jsem natankoval plnou a dnes kdyz jsem stal na miste mi rucicka sjela na pozici ktera znaci trictvrte nadrze,po 40kilometrech.poprve jsem na plbou nadr najel 450km.vetsinou po meste.je to normalni?u passata jsem zvykli na mnohem mensi hodnoty.vcem muze byt chyba?vaha vzduchu ok,vag zadna chyba.dekuji

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...