Renda04 Odesláno Říjen 4, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2016 Ahoj všichni. Nainstaloval jsem si červené pružiny na tlumiče pátých dveří k automatickému otevírání a dveře se mi otevírají jen asi do půlky. Výrobce uvádí případnou omezenou funkci při teplotě pod 10°C. Venku je hnusně cca11°C tak nevím. Má to počasí už vliv, nebo je možné, že je něco špatně? Moc děkuji za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Říjen 4, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2016 Jednak špatný thread. A ano, na pružiny to vliv sice nemá, ale má to vliv na ty vzpěry, který jednak při nižších teplotách nefungujou tak dobře a druhak hlavně mají už asi nejlepší léta za sebou, skus se podívat jestli nejsou poblitý od oleje. Neřešil jsem to sice u OII, ale ty pružiny tam jsou obecně k tomu, aby těm dveřím udělili nějakou rychlost na začátku, o zbytek by se měli postarat vzpěry.EDIT:Tady máš dokonce potvrzené co jsem psal. http://www.obautodily.cz/skoda-octavia-05-automaticke-otevirani-patych-dveri-4742cz103/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rich66 Odesláno Říjen 5, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2016 suhlasim s tym ze je dost mozne ze uz tu lepsiu cast zivota maju za sebou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Renda04 Odesláno Říjen 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2016 Jednak špatný thread. A ano, na pružiny to vliv sice nemá, ale má to vliv na ty vzpěry, který jednak při nižších teplotách nefungujou tak dobře a druhak hlavně mají už asi nejlepší léta za sebou, skus se podívat jestli nejsou poblitý od oleje. Neřešil jsem to sice u OII, ale ty pružiny tam jsou obecně k tomu, aby těm dveřím udělili nějakou rychlost na začátku, o zbytek by se měli postarat vzpěry. EDIT: Tady máš dokonce potvrzené co jsem psal. http://www.obautodily.cz/skoda-octavia-05-automaticke-otevirani-patych-dveri-4742cz103/ Moc děkuji za info. Autu jsou 4 roky tak je možný, že tlumiče jsou už utahaný. Normálně se to nedá poznat. Omluva za špatný thread. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.