adller99 Odesláno Říjen 4, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2016 Cau, mam octavii 3 2013 (koupenou ojetou) a dneska sem poprve zkousel nabijet telefon a nenabiji ani z USB, ani ze zapalovace. Nabijecka v zapalovaci sviti, kazdopadne nedobiji. Tato stejna nabijecka fungovala v golfu IV. Mate nekdo zkusenosti s dobijenim pres vestaveny USB port, popr. by vedel, jak problem vyresit? Jedna se o iPhone SE, ktery mi zatim ve vsem vzdy dobijel. Diky moc! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Říjen 5, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2016 Pokud nabijecka sviti, videl bych problem jinde nez v zasuvce. Ale kdyz rikas ze jinde funguje, tak je to divny. Mas moznost zkusit jiny kabel? Odesláno z mého Lenovo Z90a40 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
adller99 Odesláno Říjen 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2016 Pokud nabijecka sviti, videl bych problem jinde nez v zasuvce. Ale kdyz rikas ze jinde funguje, tak je to divny. Mas moznost zkusit jiny kabel? Odesláno z mého Lenovo Z90a40 pomocí Tapatalk Ahoj, diky..zkusim jiny kabel a zkusim i jiny telefon. Kazdopadne mi to nejake divne prijde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dlouhy Odesláno Říjen 5, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2016 Z USB portu se mi iPhone nabít nepodařilo nikdy, podle mě to je jen připojení k audiu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
adller99 Odesláno Říjen 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2016 Z USB portu se mi iPhone nabít nepodařilo nikdy, podle mě to je jen připojení k audiu a ze zapalovace v pohode? Co prosim te pouzivas za adapter? diky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oct Odesláno Říjen 5, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2016 Z USB portu se mi iPhone nabít nepodařilo nikdy, podle mě to je jen připojení k audiu Z USB portu nabíjím mobil běžně (SG -5). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M_ike Odesláno Říjen 5, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2016 USB muj iP (6S) dobiji, nicmene neuveritelne pomalu (je to klasicky USB 2.0 tj. 0.5A vystup). Do zapalovace pouzivam napr. toto jen pozor na kabely, iPhone je strasne citlivej na kabely a uz dost mi jich odmitnul s hlaskou ze nejsou origo (i kdyz byl). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tragedie v JZD Odesláno Říjen 5, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2016 Nekde jsem pred casem zaregistroval informaci, ze prvni o3ky nabijet z usb konektoru neumely, zento prislo az pozdeji - a i ty, co to umi, nabiji 500mA, coz je dnesni smartfouny zoufale malo. Co se tyka nabijeni ze zapalivace... tam by nemel byt problem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pela Odesláno Říjen 5, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2016 Ze zapalovače je to ok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ivos_2017 Odesláno Leden 20, 2017 Sdílet Odesláno Leden 20, 2017 Čau všem, řešil jste někdo výměnu toho konektoru ? Resp. toho dobíjení aby to dávalo alespoň 1-2A ? Strkat tam furt nabíječku a omotávat kabel okolo řadící páky je fakt woooopruz... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.