Přejít na obsah

Jakou originálni lambda sondu?

Doporučené příspěvky

Závadu jsem zjistil náhodu 1x za měsíc napichuju na diagnostiku. Na PP nic nesvítí, proto mě tě překvapilo, na STK bych s tím neprošel.

Ve Vagu se mi objevila tahle chyba:

16518 - rada 1 -sonda 1 Bez aktivity

P0134 - 35-10 - - - Sporadicky

Readiness: N/A

Příznaky: auto začalo na kratičké trase pocukávat. Asi na 99% bude lambda KO má cenu ji ještě otestovat přes Vag? Vydržela 250tis. Jakou Bosch lambdu mám na AGU 1.8T zakoupit? OEM a jiné značky dělají neplechu. Předem děkuji.

Odkaz ke komentáři

Závadu jsem zjistil náhodu 1x za měsíc napichuju na diagnostiku. Na PP nic nesvítí, proto mě tě překvapilo, na STK bych s tím neprošel.

Ve Vagu se mi objevila tahle chyba:

16518 - rada 1 -sonda 1 Bez aktivity

P0134 - 35-10 - - - Sporadicky

Readiness: N/A

Příznaky: auto začalo na kratičké trase pocukávat. Asi na 99% bude lambda KO má cenu ji ještě otestovat přes Vag? Vydržela 250tis. Jakou Bosch lambdu mám na AGU 1.8T zakoupit? OEM a jiné značky dělají neplechu. Předem děkuji.

Jestli ti lambda vydrzla 250tkm tak to je xtra vydrz. Da se to samozrejme vagem zjistit jestli je ko nebo ji rucne promerit ( napeti, zkrakt na kostru) teoreticky zkusit vytvorit reeadlines kod

Odkaz ke komentáři

Jestli ti lambda vydrzla 250tkm tak to je xtra vydrz. Da se to samozrejme vagem zjistit jestli je ko nebo ji rucne promerit ( napeti, zkrakt na kostru) teoreticky zkusit vytvorit reeadlines kod

Tak jsem to dneska testoval přes VAG 304 a vypsalo mi to nasledující: Readiness kód nepřístupný! Vozidlo kompatibilní s OBD-II? Data: E7 25

Odkaz ke komentáři

Tvoje auto ještě readiness neumí, tak je neřeš, na STK budou jen koukat do paměti závad tam by nemělo nic být :) ale 250tkm dost dobrá výdrž, vyměněnit ať máš klid :)

Bude je zajímat jen jednotka motoru? Nebo i ostatní jednotky? Mám problém s centrálem. Díky za informaci.

Díky za vysvětlení ohledně readiness.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...