mischicka Odesláno Říjen 21, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2016 Tak tak.Kupuju dražší u autorizovanýho a čekám podle toho kvalitu nebo aspon vše doložené. Bohužel v české kotlině už nené ani tohle jisté - před lety tu byl Ostravák se žlutým dvojkovým RS, kde po case take zjistil problem, vrátil ho prodejci a do půl roku bylo auto jako bezvadné znovu v nabídce. Podle mne je to čisté na úrovni automobilky, ale na úrovni dealerů už to může být špína, prt. tam nikdo ze svého žádné škrábnutí zaplatit nechce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Říjen 24, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2017 Už je to vyřešené. ne zrovna v můj prospěch,ale doporučuju všem u Klokočky radši nejít ani na záchod. Takovou žumpu bych čekal někde v bazaru kde se snažej otočit auto a co nejvíc vydělat. Ne v autorizáku. Myslíte že mi škoda auto pomohla? Ne dala od toho ruce pryč že jí to nezajímá. Proč taky že jo ? Peníze za auto dostala. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drahosh Odesláno Říjen 24, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2017 no a jak se to teda vyresilo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Říjen 26, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2017 Auto vykoupili (samozřejmě prodali za víc) a dali mi slevu na nový. Musel jsem ho vzít od nich a tu slevu jsem dostal od 7 z 10 dalších dealerů takže se nepředali. Škodovka mlží a dává od toho ruce pryč. Mě to teda dost otrávilo pohled na škodovácky auta. rozepsal bych se, ale nemůžu jinak bude pokuta pokuta atd. smutný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Říjen 28, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2017 Takže ti vlastně zaplatili abys neříkal jak to doopravdy bylo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Čudlo Odesláno Říjen 29, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2017 Takže ešte na tebe zarobili. Nie som si istý, ale tá pokuta by právne obstála ? Nebolo by to šírenie nepravdivých skutočností, ale len názor na riešenie problému. Šikovný právnik by ich možno vymáchal vo vlastných sračkách. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 29, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2017 Ten človíček který měl stejný problém jako ty má nick Zdeno77, ale o jeho problému není v jeho tématu ani zmínka. Mám za to že on na tom tehdá vydělal. Škoda Auto by poškrábaný díl nikdy znova nelakovali, rovnou by to vyměnili. Dle mého je průser prodejce a ŠA od toho dala ruce pryč protože už to není jejich věc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Listopad 2, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2017 hrozně rád bych řekl víc, ale radši ne.jsou to šmejdi a ještě by toho využili.ano přesně tak proto od toho dali ruce pryč.jenže dealer používá jméno škody a zastupuje ji tak si myslim že by do toho měli co mluvit.taky by mi vadilo kdybych měl firmu a někdo mě zastupoval a dělal svinárny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.