Tizery Odesláno Říjen 17, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2016 Potřeboval bych dodělat vypinač airbagu spolujezdce, mam octavku I,66kW, r 99 pry to jde, když jsem se ptal v servisu tak mi bylo řečeno že jen pres diagnostiku, že mechanicky vypinač nejde, co je na tom pravdy po připadě nevite někdo lde by se to dalo udělat a kolik by to stalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Říjen 17, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2016 Tak dodělat to jde. Musíš sehnat ten vypínač, jednotku a pokud to chceš komplet, tak ještě stropní světlo, tam je kontrolka. Pak to tam nandat a je to. Tím vagem je to mnohem rychlejší a hlavně levnější. Ale zase to není tak rychlé přepínat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tizery Odesláno Říjen 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2016 Jakou jednotku a nevíš kde bych ju splašil ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Říjen 17, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2016 Tak číslo dílu fakt nevím. Budeš se muset podívat po vrakovištích. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tizery Odesláno Říjen 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2016 Dik za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tizery Odesláno Říjen 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2016 Už mi stačí splašit tu jednotku a to stropni svetlo vypinac mam uz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.