Dayez Odesláno Říjen 18, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2016 Zdravím, mám OC 1 Combi Tdi 81 kW 98´, auto táhne mírně doleva ale když při jízdě přesně srovnám volant do roviny tak jede chvíli rovně a pak zase začne táhnou doleva. Když trefím nějakou nerovnoust jedním kolem je cítit jak mi to škubne volantem. Chtěl jsem se zeptat jestli nemá někdo podobné zkušenosti a čím by to mohlo být ? Jestli vadný posilovač nebo řízení ? Když jsem měl zvednutý předek auta tak se mi nezdálo že by v řízení byla vůle... Díky za reakce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Říjen 18, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2016 Může být povolené uložení spodního čepu a pak to dělá blbosti - čep se může v rameni pohybovat sice jen pár milimetrů, ale i to je na chování auta dost znát. Řeším aktuálně to samé. Všechno vypadá ok, nic neklepe, ale přesně jak říkáš, jedu rovně, volant rovně, a najednou se mi pootočí o pár stupňů doprava, ale pořád jedu rovně. Zajímavý je, že když vezu přítelkyni na spolujezdci, tak se to děje míň, a to má holka pár kg :D V ramenech mám plné silentbloky, takže tam to taky lítat nemůže. Budu měnit ložiska, tak jsem k tomu preventivně vzal spodní čepy a vyměním je taky a uvidí se.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dayez Odesláno Říjen 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2016 Jenže mě se stočí volant a zatočí i auto takže já to asi v čepu mít nebudu. Jde mi hlavně o to že při nerovnostech mi volant cuká a je to hodně nepříjemný hlavně když jede auto proti. Každopádně díky moc za reakci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Říjen 19, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2016 Koukni na ty spodní čepy ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dayez Odesláno Říjen 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2016 Dobře, mrknu na ně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dionyzos Odesláno Říjen 20, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2016 pozri to a daj mi vediet ak sa ti da, vcera vecer som mal kamosove auto pozicane a robilo nieco podobne. Myslel som ze niekde sa s nejakym autom tuknem, tak som mu povedal ze sa mi zda ze to nie je normalne tak povedal ze sa na to bude musiet kuk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Říjen 20, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2016 Nekde jsem kdysi cetl, ze za to mohly silentbloky zadni napravy. Mely vule a volant byl obcas krive, coz by se dalo pochopit, kdyz je treba trochu nakrivo zadni naprava. Takze kouknout i tam. Odesláno z mého Lenovo Z90a40 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.