Zbyna83 Odesláno Říjen 26, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2016 Zdravím, můžete mi prosím poradit. Mám Octavii r.v. 2012 1,6 TDI výbava Ambiente. Při vložení špatného kódu do centrální elektroniky mi přestaly fungovat přední obrysové světla, které jsou ve společném světlu s mlhovkami. I když jsem vložil zpět původní kód a jednotka byla nastavena podle VIN v servise do výrobního stavu, stále nesvítí obrysové světla)které fungují i pro denní svícení), svítí kontrolka prasklé žárovky a blinkry blikají (cvakají) na palubce rychleji. V diagnostice to píše,že jsou vadné žárovky v zadních blinkrech. Vše na autě funguje jak má a nevím si s tím rady ani nikdo v okolí.Pojistky,patice i žárovky jsou v pořádku. Předem děkuji za rady popřípadě pomoc v okolí Hlučína. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Říjen 26, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2016 Jsem ze Strakonic, není problém u mě vyřešit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Říjen 27, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2016 Vaša v Prostějově by ti uměl také pomoci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zbyna83 Odesláno Listopad 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2016 Díky za pomoc,ale problém vyřešen díky www.toyopneu.cz . Doporučuji !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 4, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2016 a co s tim bylo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.