VojtaKalcik Odesláno Říjen 27, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2016 Ztratil jsEm klíč od auta s imo. Nechal jsem si ho přidělat, takže ten ztraceny mi zablokovali. Nicméně jsem klíč opět nasel a zkoušel s nim nastartovat. Po několika marných pokusech jsem to vzdal a druhy den to zkusil s tim přidělaným, který předtím fungoval. Nyní bliká kontrolka imobilizéru i na tento klíček a nejde mi nastartovat. Nestalo se někomu to samé? Nebo neví někdo co s Tim? Že by se tem imobilizér nějak zablokoval? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ričina Odesláno Říjen 27, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2016 určitě jsi použil správný (nakódovaný) klíč? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VojtaKalcik Odesláno Říjen 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2016 No nejdřív ten špatnéj několikrát a pak ten správnej. .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ričina Odesláno Říjen 31, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2016 nejlepší bude to napíchnout, přečíst paměť závad a případě znovu nakódovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
emilioramirez Odesláno Listopad 9, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2016 Nejde mi přizpůsobit nová tyčka immo deláno podle návodu po uložení začne klíček na přístrojovce rychlejc blikat a nepřizpůsobí se co s tim tdi 1998 jak se dá immo vypnout na furt už jsem beznadějnej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.