Přejít na obsah

Benzin v oleji

Doporučené příspěvky

Pri kontrole merky oleje jsem zjistil, ze mam 1cm nad. Jelikoz jsem pred mesicem menil olej,tak me napadlo, ze je to moje vina a ze jsem to proste prelil. Odpustil jsem tak 0,5 l a bylo to v pohode. Ale uz predtim jsem mel problemy se studenymi starty. A jak klesala teplota po ranu, tak byl problem se rozjet a obcas to neudrzelo volnobeh a dusilo se to. Jakmile se, ale motor zahral, uz zadne problemy nebyly. Takze jsem to spis pripisoval nejake podtlakove hadici. Dalsi vec jsem si vsiml, ze auto zacalo celkem smrdet. Dnes jsem si to pripojil na diagnostiku a zavada zadna. Ale z vyfuku jde pri kazdem prislapnuti takovy obrovsky stiplavy bily oblak dymu a pri kontrole merky oleje opet aspon 1cm nad a olej uz je celkem ridky, klesl mne i tlak oleje na volnobeh, takze je urcite naredeny palivem. Voda neubyva ani kapka. Jen jeste doplnim, ze jezdim asi 3 roky na cisty E85.

Z netu jsem vycetl, ze by to mohl byt bud spatny regulator tlaku paliva a nebo netesny nebo vadny vstrikovac. Vstrikovace jsem, ale daval nove 3roky zpet, kdyz jsem absolvoval tu upravu na E85.

JAk otestovat regulator tlaku paliva a daji se nejak vymenit gumicky tesneni vstriku a nebo jak poznat ze jsou vadne vstriky.?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...