Michal009 Odesláno Listopad 3, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2016 Zdravím Chlapi, chtěl jsem se zeptat, zda jste někdo u OII facelifit nevyndával z předních halogenových světlometů ty projekční čočky? Zjistil jsem, že je mám takové zašle - jako by na nich byl mléčný film, tak jsem je chtěl vyleštit. Povolení tří torxu byla hračka, jenže pak ač jsem se snažil, jak jsem se snažil, nebyl jsem schopen parabolu s čočkou otvorem vytáhnout. Vždy jen část a pak nic... Takovýho ježka v kleci jsem ještě neviděl Nechtěl jsem používat žádnou hrubší sílu, abych to nezníčil...a nakonec jsem to vzdal. Udělal jsem si takové ohnuté šperháky s namotanou látkou a očistil jsem je zevnitř i zvenku. Výsledek je znát, nyní jsou krásně čirý, ale dalo by se to ještě vylepšit, kdybych je vytáhl ven Neměl byste někdo radu - ale nic destuktivního;-) Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal009 Odesláno Listopad 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2016 Teda nikdo nic, myslel jsem, že dostanu spoustu rad Dnes jsem jel s vyčištěnými projekčními čočkami a byl jsem velmi mile překvapen, svítivost je mnohem lepší. No budu bádat dále, jak toho ježka dostat z klece :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Listopad 5, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2016 Takhle jsem chtěl vyčistit čočky i já. Sice mám xenony, ale problém stejný. Tak nějak jsem dospěl k závěru, že projektor jde vyndat jen předem po rozlepení světla a demontáži paraboly. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Listopad 5, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2016 (upraveno) Kluci na foru je návod, čočka je přichycena zevnitř http://www.octaviaclub.cz/clanky/navod-rozebrani-a-lakovani-prednich-svetel-octavia-ii-facelift-613.html Upraveno Listopad 5, 2016 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Listopad 5, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2016 Hmm, takže rozlepit :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal009 Odesláno Listopad 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2016 No ten návod jsem objevil také, ještě předtím než jsem založil tento dotaz ;) Jenže jsem si říkal, že třeba se to někomu povedlo tu čočku dostat ven zadem. Celkem pěkně se mi k ní nakonec podařilo dostat leštícími šperháky a výsledek je znát. Řezat světla nebudu, tak šikovný zase nejsem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chali Odesláno Prosinec 3, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2016 Zdravím. Použiju toto téma pro svůj dotaz,potřeboval bych vědět jakej je průměr čočky H7 u předních světel u O2 předface.Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr z FM Odesláno Leden 6, 2025 Sdílet Odesláno Leden 6, 2025 Zdravím, Michale a ostatní Chlapi. Pokouším se demontovat paraboly s čočkou taky zadem ze světel O2 po FL. Prosím o info, zda se to někomu povedlo, popř. s jakým figlem. Díky moc za jakoukoliv radu, rozlepovat celé to nechci. Petr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.