SEMI14 Odesláno Listopad 8, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2016 Môj problem nastal po výmene autobaterie, (auto nebolo pripojene na nahradny zdroj ) takže mi to vymazalo riadiacu jednotku a tým pádom mi išla hore spotreba vie mi niekto poradiť či je potrebné autu urobiť základné nastavenia motora cez diagnostiku ? v servise mi povedali že auto si nazbiera hodnoty po prejdení približne 1000 až 1500km a že sa to ustáli. Octavia 2 1.9TDI BXE 2006 teraz mi to ukazuje spotrebu po meste aj 8,5 až 9 litrov na dlhu trasu som sa nedostal pod 6litrov. predtym som dakazal jazdit na dlhu trasu aj okolo 5 litrov a dlhodobu spotrebu som mal 6l. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 8, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2016 Výměna baterie Tvůj problém jistě nezpůsobila, dělá se běžně a takhle se neprojevuje, takže hledej jinde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SEMI14 Odesláno Listopad 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2016 auto mi predtým padalo do núdzového režimu koli podtlakovej regulacii nechal som vyčisťit turbo teraz už ok tak isto vyčistil aj EGR. na nete som našiel nejake nastavenia EGR ? môže to súvisieť s tým,a niekedy sa mi zda že citím nespalenú naftu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Listopad 8, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2016 EGR udělej základní nastavení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Listopad 8, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2016 To s baterií opravdu nemá nic společnýho. Problém hledej kolem tý opravy a jestli je cejtit nespálená nafta tak to bude problém kterej může mít vliv na spotřebu. Navštiv mechanika co tomu rozumí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SEMI14 Odesláno Listopad 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2016 takže dnes som bol na diagnostiku, zistili sme že termostat doslužíl, takže zajtra pojdem kupiť novy a dufam že to pomože..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SEMI14 Odesláno Listopad 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2016 vymenili sme termostat a snimace na teplotu chladiacej kvapaliny a auto ide ako predtym ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.