skalickyd Odesláno Listopad 10, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2016 Zdravim ,předem se omlouvam jestli se to tady uz resilo ,nikde jsem na to nenarazil ,nebo jestli to je spatne zarazene ,chtěl bych se zeptat jestli je nutné vlastnit osvědčení o emisích ,u Octavie 1 jsem toto osvědčení měl a když jsem si pred měsícem koupil tohle auto (O2 1.8 tsi 118kW) ,tak jsem u toho osvědčení nedostal ,zajimalo by me jestli to je problem ,nebo to tyhle auta uz nemaji ,predem diky za odpoved 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 10, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2016 Už se to nedává.... Je to součástí technické... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 10, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2016 Přesně tak. Nejen se nedává žádný extra doklad, ale ani emisní nálepka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Prosinec 7, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2016 Tak tak, vetsina aut na RZ uz tu zelenou nema 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Prosinec 10, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2016 Ta zelená se teď lepí do protokolu ME 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.