mirekp10 Odesláno Listopad 12, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2016 Vycouval jsem z parkoviště, vyřadil a už jsem tam nedal ani jedničku, ani dvojku, ani zpátečku. Do té doby nebyl s řazením žádnej problém. Před vyjetím z parkoviště jsem do auta dal čerstvě dobitou baterku a po utažení té packy u paty baterie mi tam někam dolů zapadl ořech, kterým jsem ten šroub utáhnul. Je možný, že se tam někde zaseknul ten ořech? To snad ani neni možný, aby se řazení něčím takovým zablokovalo, ne? Dík za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petan76 Odesláno Listopad 13, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2016 Vzdyt pod baterkou je mechanizmus razeni na převodovce, tak opravdu spadl asi tam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Listopad 16, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2016 Mozny to je a v tvem pripade teme stoprocentni. Mechanismus razeni je pod airboxem, je k tomu krasnej pristup. A bud rad za to, ze se ti to stalo na parkovisti a ne v provozu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Navnada Odesláno Duben 27, 2017 Sdílet Odesláno Duben 27, 2017 Ahoj, chtěl jsem se zeptat jak to nakonec dopadlo? ... mě se dneska stala podobná věc... couvám při otáčení před barákem... popojedu na zpátečku tři metry vyřadim a 1,2 a zpátečka mrtvá mě jde zařadit ale pustím spojku a nic :-/ ostatní kvalty od trojky do 6 jdou uplně normálně vše jakoby nic :-/ dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.