draw Odesláno Listopad 15, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2016 Ahoj borci, mám takový zajímavý problémek, mám Octavia Tour 1.6 benzin a když auto stojí, tak z Topeni jde studený-vlažný vzduch, když se rozjedu, tak jde normálně horký, tak jak je nastaven. Mate někdo ropa, co s tím lze udělat. Děkan všem za rady a hoooj Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stevo292 Odesláno Listopad 15, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2016 Môže bit toho vselico, vodná pumpa, termostat, upchavky radiator. Ja som mal to iste a spôsobil mi to rozpadnuta plastová ucpavka bloku motora a vsade boli kúsky plastu. Hľadaj na fore niekde to tu je popisane. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Listopad 15, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2016 Nevím,jakou plastovou ucpávku myslíš. Podíval bych se,jestli jde malou hadičkou do expansky při volnoběhu voda,čerpadlo čerpá. Jestli ne,ulomené,protáčející se vrtulka na čerpadle,nejspíš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
draw Odesláno Listopad 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2016 OK kluci, příští týden na to mrknu, dnes jsem vypozoroval, že když stojím a přidám otáčky na 1400, tak Topeni zase funguje, jsem z toho jalovej. Díky za rady a tipy Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stevo292 Odesláno Listopad 16, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2016 Martin asv. Myslel som ruto http://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/06a103035a-upchavka-bloku-motora-oe-15154.html Rozpadla sa pôsobením tepla a kúsky plastu mi upchavky radiator a hlavne obeh cez tu malú hadicku do vyrovnavacej nádržky ci su spomínal. Musel som to preraziť drotom do nádržky lebo aj tlakovalo do vyrovnavacej nádržky lebo nebol obeh. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Listopad 27, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2016 Tak celý okruh vyčistit od úlomků a bude to chodit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.