prasek13 Odesláno Listopad 17, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2016 Zdravím Omlouvám se za nové téma, ale nikde jsem nenašel stejný problém, z ničeho nic se mi pálí pojistka F24 v motorové pojistkové skřínce a háže mi to Emise do dílny, pojistka je od EGR a filtru s aktivním uhlím, dnes byl celý EGR venku a byl jen minimálně zanesený, skoro jako nový, ale po nastartování opět pojistka vypálená, nevíte co by to mohlo být, popřípadě po čem kouknout? Například kabel. Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ehm Odesláno Listopad 17, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2016 ked nezapojis konektor do EGR tak sa poistka tiez prepali po zapnuti zapalovania? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
prasek13 Odesláno Listopad 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2016 ked nezapojis konektor do EGR tak sa poistka tiez prepali po zapnuti zapalovania? No to jsem nezkusil, ale zítra to určitě vyzkouším, dnes už nejsou pojistky, všechny už jsem zničil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 18, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2016 Necituj... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
prasek13 Odesláno Listopad 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2016 Tak jsem vyměnil pojistku a odpojil EGR a nastartoval, pojistka to přežila, tak jsem zase zapojil EGR, vypnul motor a za chvíli nastartoval znovu, ale pojistka taky přežila, chybu to ale háže pořád. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.