prasek13 Odesláno Listopad 21, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2016 Tak tohle je moje nová láska, je to 2.0 TDi PD Elegance Motor BKD rok 2006 a najeto necelých 150000 Já se jmenuji Martin a jsem ze Žďárska. Něco málo navíc k originální výbavě. Autorádio AUDIENCE s integrovaným měničem na 6CD a MP3 přehrávačem El. ovl., vyhřívaná a sklopná vnější zpětná zrcátka s aut. stmíváním u řidičea osvětlením nástupního prostoru Kola z lehké slitiny "PEGASUS" se sportovním podvozkem 7J x 17" - 4 ks Malý kožený paket (4 ramenný multifunkční kožený volant pro rádio a telefon) Mezipodlaha v zavazadlovém prostoru Nezávislé přídavné topení s dálkovým ovládáním, výsuvné ostřikovače světlometů a "MAXI DOT" Příprava pro telefon GSM II s Bluetooth s držákem, "MAXI DOT" Střešní nosič, černý Výsuvné integrované ostřikovače světlometů Plány do budoucnosti jsou velké :-) Chtěl bych si to upravit dle svého vkusu a hlavně se zbavit Pražské značky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Listopad 21, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2016 Ahoj, drobet se rozepis, motor atd... Odesláno z mého C6903 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
prasek13 Odesláno Listopad 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2016 Moje plány: Výměna všech znaků za nové(objednáno) Chromové lišty prahů s nápisem octavia(objednáno) Pár věcí v interiéru do modré barvy(v řešení) Přenastavit pár věcí na VAGu Nové žárovky na způsob xenonů Led podsvícení interiéru Hodit do pucu Alu 17" (možná do nějaké barvy) Vyleštit lak a zamaskovat běžné škrábance z provozu a nejlépe přidat trochu lesku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Listopad 27, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2016 Nazdar, máš už aj dake žiarovky vybraté? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
prasek13 Odesláno Prosinec 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2016 Tak jsem přidal nové znaky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
prasek13 Odesláno Prosinec 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2016 Tak další balík je doma :-) Tentokrát kryty prahů a oozdoba páky na polohování sedaček :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
prasek13 Odesláno Březen 7, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2017 Tak jsem tu dlouho nic nedal, tak se pochlubím, že po 3 měsících provozu už jsou na kontrole a případný repas vstřiky :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 7, 2017 Sdílet Odesláno Březen 7, 2017 jo máš to podobné jako já :D taky jsem koupil a hned dělal vstřiky...potom spojku..teď turbo :D těš se :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
prasek13 Odesláno Březen 10, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2017 Tak vstriky budou stát 16k, komplet repas v IT :-D no snad bude chvíli jezdit jinak ji vydedim :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.