Adolfik Odesláno Listopad 27, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2016 Tak mám další hnědou, bude sloužit pouze jako wintercar takže úpravy nebudou v takovém rozsahu jako u bývalé ale nějaké opravy a drobné úpravy ji nejspíše neminou. Je to 1.6 74kw, výbava klasika předface (el.okna,šíbr,bez klimy) Co víc k tomu napsat.. jednička mi prostě chyběla no :D Postupně dodám foto ale není moc o co stát :Palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 28, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2016 Pachatel se vrátil na místo činu :palec: . Ať slouží spolehlivě ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 28, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2016 hehe tak to je dobré :D hledal si úmyslně nebo čistě jen náhoda že zase hnědá? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Listopad 28, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2016 oc 1 wintercar jak já :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Listopad 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2016 To auto se ke mě dostalo úplnou náhodou, už jsem měl jiné auto na zimu ale toto jsem prostě nemohl nevzit ? Jen doufám že tentokrat se udržím a nedopadne to tak jako je u mě zvykem ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Listopad 28, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2016 Jj...tak jaký budou na jaře 18ky, až to polozis? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Listopad 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2016 Nějaké pořádné rakety ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 28, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2016 A je to tu zase, ta jednička ti prostě nedá spát... :D Chce to více fotek, ale nevypadá špatně a jak je o tobě známo, tak ji stejně dáš do kupy i když je to jen wintercar :palec: Jj...tak jaký budou na jaře 18ky, až to polozis? :D Když jsem si přečetl co Adolfik nad tebou napsal, tak aniž bych si přečetl co jsi ty napsal, tak mě napadlo úplně to samý :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Prosinec 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2016 Tak tady pár fotek už po "očistě" docela se to vylouplo, kastle je až na shilé víčko a pravý blatník v pěkném stavu, tak to se pořeší ať se za to nemusím stydět a můžeme jezdit :) časem asi výměna interiéru protože ten nese silné známky používání :D jinak nějaká stahovačka, zámek, čepy a podobné drobnosti, jinak celkem ok. no uvidíme jak se to tentokrát zvrtne, vzbuzuje to docela vzpomínky ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 3, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2016 Ja to vidim spatne :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Prosinec 3, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2016 Předface okta s face zadníma světlama je stejně hezká, když na ní jsou LK přední světla, tak možná vypadá i líp než obyč facelift... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Prosinec 5, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2016 Já mu to říkám pořád, že tohle nebude zimní auto, že se to zvrhne v NĚCO , už jen ten fakt, že založil tohle vlákno :lol: :lol: :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 6, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2016 JJ, na tom něco bude ! Už se těším ! :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Prosinec 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2016 Ale chlapi to je blbost, určitě to tak nedopadne, už mám doma jednu studnu na penize to musí stačit ?? dneska nahozen znak dozádu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 8, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2016 tím to vždycky začně, znaky...pak ještě tohle...a tohle taky...no tak dám facelift...a předělám interiér....a ještě podvozek, kola,...když už to má kola tak větší brzdy.... :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Prosinec 8, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2016 Uprime ja bych face nedelal, ale pouze svetla z L&K ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Prosinec 8, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2016 když už má zadní lampy face tak už bych udělal face ne takhle je to celkem hnus ;) bud komplet před face nebo face 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Prosinec 8, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2016 Není, udělal bych to taky jak říká Miloš, navíc když uděláš facelift, tak z toho uděláš jenom tuctovku. LK světla s face zadníma lampama, je pěkná a navíc neokoukaná kombinace. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Prosinec 8, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2016 za mě ne... bud komplet před nebo face, ale necháme to na Adama... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Prosinec 8, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2016 Pěkných predface je málo, kaudy stavi hned face je to muj pouhy subjektivní názor. Pokud dá spodky narazniku do barvy, kliky samosebou, mozna bych premyslel i listy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 8, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2016 já to vidím v budoucnu nějak takhle :D lišty bych do laku asi nedával, spíš černý lesk a spodky ano do laku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Prosinec 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2016 Chlapi ? Nic z toho se dít prostě nebude, je to auto na zimu a jde mi jen a pouze o to aby to tu zimu odjezdilo, je to vrak za 1000kč ? Ale narovinu říkám že když už bych se do něčeho pustil tak facelift by byl jedna z prvních věcí co bych udělal, faceliftoval jsem zatím každou svojí Octavii tak nevidím jediný důvod proč by tahle měla zůstat předface, kor když je to tolik ošklivé ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
neptun1 Odesláno Prosinec 9, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2016 Práveže viem si predstaviť že by ju dal do poriadku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Prosinec 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2016 Tak aby se neřeklo že nic nedělám ? Sedačky byly v tak žalostném stavu že jsem vůbec neuvažoval o jejich čištění a zachraňování. Tak jsem za krásnou cenu sehnal černé face sedačky v moc hezkém stavu a původní hodil rovnou do kontejneru, hned je to o něčem jiném ? A jedna společná, černá už je zazimovaná ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 12, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2016 No tak ty původní sedačky byly fakt maso... A cenovka za nové super !!! :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olegpros Odesláno Prosinec 12, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2016 kokso tak tie staré tak akože dovidenia :-D tie už veru potrebovali odísť na odpočinok. Tieto vyzerajú jak fakt čisto nové, super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Prosinec 12, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2016 Ja bych udelal pouze facelift palubovky,exterier bych asi zachoval,zas tak osklive to neni,sam mam obe octavky Odesláno z mého GT-S7710 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Prosinec 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2016 (upraveno) vyměněné stěrače a zežloutlý blinkr ? Upraveno Prosinec 14, 2016 uživatelem Adolfik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 14, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2016 z toho ještě uděláš topovku :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Prosinec 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2016 Tak máme origo poklice, sundané rámečky spz a dolakované lišty pod světlama, a po očistě pár fotek :D jen nevím proč se mi fotky vkládají takhle otočené :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.