michalko Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 Chcem len upozorniť na podvodníkov z firmy Kopáček Import. V decembri minulého som si objednal tovar. Bol riadne objednaný a po prijatí zálohovej faktúry, ktorú okamžite poslali e-mailom aj zaplatený. Tovar samozrejme neprišiel. Odvtedy sa nepodarilo nadviazať kontakt, napísal som asi 10x e-mail ale bezvýsledne. Takisto som skúšal mnohokrát volať na mobil. Žiaden výsledok. Ako som zisťoval tak na Slovensku je viac ludí, ktorým sa to stalo. Neviem či si chcú vynahradiť nejaké straty na poštovnom, ak si niekto zo SR objednal a neprebral tovar na dobierku alebo sa spoliehajú na to že ku nim to máme ďaleko a že sa nám do ,,ciziny´´ nebude chcieť jazdiť a niečo im reklamovať. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
yirka Odesláno Březen 5, 2010 Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 tak to je blbý ale zrovna jsem u nich vybíral přední světla laurin a klement, tak to půjdu jinam, díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 tak to je blbý ale zrovna jsem u nich vybíral přední světla laurin a klement, tak to půjdu jinam, díky Mělo by se to přesunout na Black list ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest redmenn Odesláno Červen 10, 2010 Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 řeším něco podobného. nemáte někdo fakturu od fa kopacek import z roku 2008? potrebuju vědět jak vypadala. a kolik vás asi je na Slovensku poškozených? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beedone Odesláno Červen 10, 2010 Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 Clovece tak tot som u ziadneho e-shopu nevidel ) http://www.kopacek.cz/clanky/podvodnici 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Červen 10, 2010 Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 kamarád tam bral světla na seata a když se mu začli po první noci mlžit tak je chtěl reklamovat a taky mu do tedka(rok)nic nepřišlo....a ty řečičky co maj na netu že držej všechno skladem aspon 2 kusy tomu nevěřte....byl jsem se u nich podívat protože jsem váhal nad jedním náraznikem a bylo mi řečeno že je to samozřejmě všechno na objednávku protože do jejich krámu velikostí večerky se toho moc nevejde navíc ty ceny u nich taky nic moc ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červen 10, 2010 Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 Tak to je síla od kopáčka bych to nečekal. Taková známá firma. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červen 10, 2010 Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 Jestli je to pravda tak jste mě moc nepotěšili, jelikož jsem chtěl od nich koupit nový přední L+K . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Červen 10, 2010 Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 Já od nich mám taky pár věcí. Akorát to jednání je takový divný. Poslední věc jsem si bral masku a byla teda dost poškrábaná a hluboký rejhy ale nevadilo mi to stejně šla do laku. Já mám dobrý zkušenosti s autodoplnky.cz a autofam.cz a spoilercentrum.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Červen 22, 2010 Sdílet Odesláno Červen 22, 2010 Spoilercentrum.cz v pohodě.Objednával jsem tam spoiler a křídlo.Křídlo poslali na jiný auto a výměna proběhla bez problémů.Otázka jednoho telefonu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.