zaja.cz Odesláno Prosinec 1, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2016 Kluci, prosím o radu, lze nakódovat vypnutí ESP u Octavie "pofacelift" - r.v.2010. Nebo to nejde a nemám se to ani pokoušet? Jde mi o to, že s tím nejde blbnout na sněhu - pořád mě to srovnává. :-) Jelikož se vypne jen ASR. :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Prosinec 1, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2016 muzes zkusit tohle: http://www.goapr.com/support/esp-defeat.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zaja.cz Odesláno Prosinec 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2016 Tak jsme tenhle návod zkoušeli na Golfu 6 2010 a na mé Octavii 2010 a nejde to. Asi to dovolí jen Golfu R. :-( Ale tady se to někomu povedlo, jen nevím jak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Prosinec 5, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2016 Není problém u mě to nastavit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zaja.cz Odesláno Prosinec 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2016 A odkud jsi Ferdo? Já od Ostravy, při mém štěstí budeš z daleka. Psal jsem tomu rusákovi (do komentářů k videu na youtube) a odepsal mi, že se k této funkci dají nakódovat jen jednotky po r.v. 2012, nebo musím do své (asi ABS) jednotky 2010 dostat firmware z 2012 a vyšší. Pak by to mělo jít nakódovat a fugovat dle videa. Tak nevím no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 5, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2016 přesně jak píšeš, záleží na SW ESP jednotky, bezproblémů lze vypnout jednotky od indexu BJ (s HHC) SW 121 bez HHC si údaje nepamatuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zaja.cz Odesláno Prosinec 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2016 A je velký problém nahrát novějsší soft do starší jednotky ESP? (tak jak mi to psal ten Rus) Případně nevíte jestli se to dá nahrát VAGem, nebo musí jednotka ven a nějak pinovat a káblovat :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Prosinec 5, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2016 Můžeš sem dát výpis z tvé jednotky s kódováním?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zaja.cz Odesláno Prosinec 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2016 Jo, dám, jen nevím zda to stihnu dnes, ale nejpozději zítra dodám. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zaja.cz Odesláno Prosinec 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2016 Tak tady to je kluci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ScoutBambus Odesláno Listopad 10, 2023 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2023 Zdravím je tu nekdo ještě aktivní?🥶v nejlepším případě Ferda25 bojuji s Kódováním ESP plné vypnutí a stále a stále nejde🙈 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.