Vlasta73 Odesláno Prosinec 6, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2016 Ahoj. Rozhoduju se mezi těmito vosky: Meguiars Ultimate paste wax a Soft99 Kiwami extrem . Máte někdo zkušenost, kterej dělá lepší zrcadlo ? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kdesi daleko Odesláno Říjen 7, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2017 První mám, voskuje pěkně, ale zrcadlo to není. Lepší zrcadlo je od Mg's NXT nebo ChG Butter Wet Wax. Druhý napsaný jsem neměl. (kdyby náhodou někdo v budoucnu pak dohledal moji odpověď a pomohlo to při rozhodování) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ratlik Odesláno Listopad 5, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2017 S Meguiars nemám prozatím zkušenost, ale Soft99 Fusso Coat, jakožto vosk na zimní období mohu doporučit. Hůře se nanáší ve srovnání s přírodními vosky, ale za to opravdu déle vydrží a funguje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eddie29 Odesláno Listopad 8, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2017 Ale on pise o kiwami ne o coatu... Kiwami nema takovou extremni vydz jako fusso coat, ale je rozhodne kvalitnejsi jak meguiars 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlasta73 Odesláno Listopad 8, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2017 (upraveno) Už mám ten Meguiars. O výdrž mi nejde, stejně to patlam detailerem po každém mytí. Jsem spokojenej, ale stejně si koupím i ten Kiwami. Upraveno Listopad 8, 2017 uživatelem Vlasta73 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.