Copybass Odesláno Prosinec 7, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2016 Ahoj, chtěl bych se zeptat jak je to s doděláním osvětlení nástupáku v zrcátkách a lampiček ve dveřích. Mám tam jen odrazky. Když jsem hledal na fóru, našel jsem jen návod pro O2 předface. (V zrcátkách stačí prý připojit do svorkovnice zrcátek -> Kabeláž je připravená.) => Je to stejné i u O2 Face ? Bohužel nikde nemůžu najít jak je to s zapojením dveřních lampiček do ŘJ dveří. -> Který je to pin... Mohl by mi někdo prosím poradit ? Díky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Copybass Odesláno Květen 15, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2017 Bohužel jsem si musel řešení vymyslet sám. Vám ostatním to usnadním. Na dodělání osvětlení v zrcátkách + lampičkách ve dveří bude potřeba: 1x sada LED bulb (goo.gl/DWAJD2) + odpor (10W33ΩJ - Zvolen na základě konzultace v obchodě s El. součástkami (Méně hřeje)) -> Neoriginální řešení ( V případě originálu je postup stejný) 2x pin do svorkovnice + kabeláž 2x dveřní lampička Osvětlení nástupního prostoru - Zrcátka (Postup pro MR2011 a výše !) Celková cena tohoto řešení je 100,- a asi hodina práce. Demontáž krytů zrcátka. (Video demontáže je na YouTube) - Nemusí se celé sundávat. Do spodního krytu uděláme díru pro LED. (viz. obrázek níže.) Osadíme LED (viz. obrázek níže) Namontujeme spodní kryt zpátky na zrcátko. Demontujeme tapec dveří. Protáhneme kabel - Tam kde vede již existující kabeláž.(I když se zdá, že tam není žádné místo, tak se tam v klidu vejde.) Připájíme odpor (Vzhledem k tloušťce kabelu od LED doporučuji přidat na připájené místo ještě "čokoládu" (Před pájením nasunout na kabel) -> Ten kdo si koupí stejné LED pochopí.) - Viz. obrázek níže Připojení + do svorkovnice řídící jednotky dveří (Svorkovnice od zrcátka - 16 pin). Připojení na pin 10 (Na svorkovnici je popsáno). Celá se dá z krytu vysunout po stisknutí malé pojistky. Mínus se připojuje na kabel, který je na pinu 11 (Viz. schéma) Aktivace v VAG -> Řídící jednotka dveří řidiče/spolujezdce -> Long coding -> Dle nápovědy přičíst číslo (myslím, že 2 ?) složit z5. Osvětlení nástupního prostoru - Ve dveřích (MR2011 a výše) Někdy příště. 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Září 17, 2017 Sdílet Odesláno Září 17, 2017 Poradi niekto ake Ledky kupit do zrkadiel na osvetlenei nastupneho priestoru? Vdaka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.