Guest Eddie35 Odesláno Prosinec 12, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2016 Ahoj všem. Prosím o radu. Mám O1 1,8t a po velkém servisu mi jdou vibrace od motoru při otáčkách 1900ot/min a pak při 3500-4000 ot/min. Mezi těmito pásmy jsou vibrace motoru v pohodě. Vibrace jsou typu, že se rozvibruje celá karoserie a vibruje opravdu vše, nikoliv jako vibrace nevyvážených kol nebo poloosy. Tento problém jsem řešil v servisu, kdy byla provedena výměna spodního silentbloku (originál) a dále bylo provedeno ustanovení motoru, aby měl co nevíce volný pohyb spolu s výfukem, aby nebyl přepnutý. Ustavení motoru náhlé vibrace zmírnilo, ale neodstranilo. Horní uložení motoru je OK (poslechem stetoskopu). Motor vibruje na jakýkoliv rychlostní stupeň a jen ve zmíněných pásmech. Po jejich překročení se motor ihned uklidní. Takže se jedná o opravdu šílené rezonance, přenášené "nějak" mechanicky. Já i mechanik jsme již bezradní. Prosím o radu pokud jste již řešili podobný problém. Předem díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nitros Odesláno Prosinec 18, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2016 tak tohle měl i já když dosáhnul 2,8ot/m až do 3,2ot/m, bohužel je to podle mého spojka (setrvačník) a jako bonus je to dvouhm. ta je cenově 8500 (sachs)po výměně se pak cele auto uklidnilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.