Floppik Odesláno Prosinec 12, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2016 Zdravim ,chci se zeptat jak spravne funguje otvirani oken pres central ? Stalo se mi ani nevim jak ze jsem neco asi zmackl a okno se stahlo cele ale pak jak jsem to zkousel znovu tak kdyz jsem tlacitko pri otvirani dveri na centralu drzel a pak pustil tak se okno zastavilo a zustalo v.pulce otevrene , to ma taky nejaky dve polohy otvirani jako v kdybych to otviral v aute? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Prosinec 12, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2016 (upraveno) Komfortní otvírání a zavírání oken dálkou při zamknutí, odemknutí vozu s touto výbavou Okno se zastaví v poloze kdy pustíš tlačítko ovladače. Upraveno Prosinec 12, 2016 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Floppik Odesláno Prosinec 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2016 No tak to je dobre ,tak ted nevim proc se mi ty okna jen tak stahly dolu bez pridrzeni toho tlacitka... jinak jeste jedna vec ,kdybych nahodou nechal okna otevrene a od auta se vzdalil zavrely by se po nejake dobe ? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.