paranoia Odesláno Prosinec 18, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2016 Zdravím, dostala se mi do rukou nova-stara octa 2 combi před faceliftem (2005) a zjistil jsem že nefunguje zadní stěrač, jediné co je slyšet je secvaknuti relé (?) Pod volantem, dotoho nesvítí světla v kufru a podsvícení zadní SPZ. Má to nějakou souvislost? Třeba vadná pojistka? V autech jsem lajk. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 19, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2016 Koukni zda nemas kable v pruchodce polamane. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 19, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2016 zkontroloval bych ukostření 5. dveří a dost často odchází motorky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stringo Odesláno Prosinec 23, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2016 Pripadne mam kabelaz pro viko kufru na combi, kdyby bylo treba [emoji6] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrjean Odesláno Únor 17, 2017 Sdílet Odesláno Únor 17, 2017 Ahojte. Koupil jsem O2 combi RS FL MR2011 a nefunguje zadní stěrač. Snažím se vyčíst postřehy z diskuzí ale nedaří se. Rozebral jsem zadní víko a dle rad měřil napětí krajních kontaktů motorku. Žádné jsem nenaměřil. Hledal pojistku dle manuálu pozice 19 není vůbec osazena pokud ji osadim stále se nic nemění. Žádné cvakání nějakého telátka pod volantem není slyšet. Máte někdo nějaké zkušenosti kde začít hledat a jak správně postupovat.... Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
siki87 Odesláno Duben 25, 2017 Sdílet Odesláno Duben 25, 2017 Zdary , mam ten samy problem jako petrjean octavia 2 combi fl 10/2011 kabel v pruchodce ok,pojistka zadna,nejspise vadny spinac (packa pod volantem) proud k motorku nejde...ale netusim nejaka rada? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krupso Odesláno Duben 26, 2017 Sdílet Odesláno Duben 26, 2017 neskusal si mu napisat ci sa mu podarilo ten problem vyriesit? Ked nejde prud do motorku tak myslim ze je to jasne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.