lukbe Odesláno Prosinec 21, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2016 Vlastním Octavii II, ale v malém technickém průkazu mám že je to nákladní vozidlo. Je to proto že kdysi to bylo jako N1. Ale teď už je to přestavěno zpět. Je možné si to v TP nechat změnit? A má to cenu vůbec nak řešit? Děkuji za info. Odesláno z mého MI 4W pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Prosinec 21, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2016 Ano je a určitě změnit. Už jen kvůli značce zákaz vjezdu nákladních automobilů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukbe Odesláno Prosinec 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2016 A je někde naky postup? Řešil to tady někdo? Nebo stačí jen zajít na evidenci vozidel? To asi bude třeba ještě naky papír z STK nebo tak něco? Odesláno z mého MI 4W pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Prosinec 22, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2016 Zavolas do mtx ,oni ti emailem pošlou tiskopis,který ty si nechas v autorizáku s oprávněním prepazky montovat orazit a ten s velkým TP pošleš na jejich adresu.Oni ti jej potvrzený s nějakým dopisem pro úřad pošlou za tusim 1500 kc zpátky a pak to na úřadě v TP změní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Čudlo Odesláno Prosinec 22, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2016 Možno OT, a ako to bude s prípadnou nezaplatenpu DPH ? Ja len zo zvedavosti, ak N1 bola kupovaná bez DPH. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukbe Odesláno Prosinec 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2016 Zavolas do mtx ,oni ti emailem pošlou tiskopis,který ty si nechas v autorizáku s oprávněním prepazky montovat orazit a ten s velkým TP pošleš na jejich adresu.Oni ti jej potvrzený s nějakým dopisem pro úřad pošlou za tusim 1500 kc zpátky a pak to na úřadě v TP změní.Dík moc, tak to je v pohode. Po novém roce to začnu řešit. Hezké svátky přeji všem. Odesláno z mého MI 4W pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milis258 Odesláno Prosinec 22, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2016 A taky některá auta mívala v TP zapsano méně než 5 k sezení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Prosinec 22, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2016 Já mám oII combi a v TP je napsáno auto k přestavbě.5 míst.Já když volal do MTX tak paní po mne chtěla nějaké info z TP.DPH jsem neřešil.to auto už bylo odepsané navíc já ho koupil ojeté jako soukromá osoba a nějaké DPH mne nezajímá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukbe Odesláno Prosinec 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2016 Volal jsem také na MTX a promne bude jednodušší tam zajet a během půl hodiny mi to zkontroluji a i zapisi do TP. Tak moc děkuji za radu po novém roce tam zajedu... Odesláno z mého MI 4W pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Prosinec 22, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2016 Tak pokud to máš blíž.Já to řešil ze Zlína,takže půl republiky.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milk Odesláno Leden 6, 2017 Sdílet Odesláno Leden 6, 2017 Jí to dělal nedávno.S mtx zaslali formulář,stím jsem jel do autorizáku samozřejmě vše jsem si demontoval sám i folie odstranil aby mi dali potvrzení o demontáži zaplatil jsem 250 kč a zaslal vyplněné i s velkým tp na mtx a do týdne jsem to měl zpět potvrzený o přestavbě na m1 za 1300 kč a stím jsem šel na magistrá o změnu za 50 kč a to bylo vše.Některý auta jako třeba fabia 2 nejdou přestavět zpět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Leden 6, 2017 Sdílet Odesláno Leden 6, 2017 Jj.Nejdou.No stejně jich je spousta co jezdí bez přepážky.Na STK to asi moc neřeší.Zatím.Ale.co bude dál? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.