Braveheart27 Odesláno Leden 5, 2017 Sdílet Odesláno Leden 5, 2017 Ahoj všem,občas mi auto během jízdy ztratí výkon a jede jako SDI..turbo prostě vypne a není slyset. Stane se to i při konstantní jízdě např. při 1600 otáčkách...prakticky kdykoliv ...kontrolka řídící jednotky se nerozsviti...na diagnostice mi řekli ze žádnou chybu to nehazi...asi před 2 měsíci jsem mel ten samej problem a diagnostika tehdy ukázala chybu na stop ventilu n109...ten jsem vyměnil(výrobce topran) a byl klid do minulého týdne... Myslíte ze by to mohlo být opět tímto ventilem? Nebo ze by zasekle lopatky na turbu? Děkuji 81 kw 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 5, 2017 Sdílet Odesláno Leden 5, 2017 Tak to asi spíš zatuhlá regulace turba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Braveheart27 Odesláno Leden 6, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2017 Ok .. Jelikož to chybu nehazi tak me napadlo napojit za jízdy a zkouknout kolik tlačí turbo... Je tady někdo z prahy a okolí kdo se vyzná? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr St Odesláno Leden 17, 2017 Sdílet Odesláno Leden 17, 2017 Měl jsem stejný problém ve 2000 otáčkách a bylo zanesené turbo s regulací ta se vracela zpět jen na 50%. Vyčištěno a je po problému. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hostyk Odesláno Leden 18, 2017 Sdílet Odesláno Leden 18, 2017 Si to čistil sám či si to niekomu dal urobiť? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stefs Odesláno Leden 26, 2017 Sdílet Odesláno Leden 26, 2017 bude zatuhlá regulace garreta, vyčisti, zkontrolovat vůle a hlavně vypodložit O.1mm podložky (nemá smysl pokud je turbo s "normální" vůli což je většina oct) dávat nové = vyhozené prachy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.