Přejít na obsah

Přídavné topení/nezávislé topení?

Doporučené příspěvky

• o 8 měsíců později...

Malinko oživím téma. Běžně používám nastavenou teplotu na panelu 24°C při jízdě a tak to je i když vypnu motor. Problém nastává, když si dálkou zapnu webasto na rozehřáti tak je teplota nastavena na panelu 24°C. Testoval jsem i to, že jsem před vypnutím motoru nastavil teplotu na max a na druhý den jsem takto sepnul na dálku webasto a to byla echt paráda. otázka tedy zní: je možné nějak upravit pro webasto nebo okruh sepnutí, aby byla teplota automaticky na max ? Jestli jsem se na to již ptal, tak se omlouvám.

Díky 

Odkaz ke komentáři
  • o 11 měsíců později...

Kluci, přestalo mi fungovat dálkové ovládaní Telestart T91 na dálkové sepnutí webasta. Dioda bliká zeleně tzn. že nemám signál. Vyčetl jsem nějaké chyby. Řešil jste někdo ? minulý týden jsem webasto normálně dálkou zapnul. Ručně lze sepnout a není problém. Pokoušel jsem se o nové spárování ovladače, ale bez výsledku. 

18. Additional heater18. Additional heater
DTCs: 1
----------------------------
00664 [0x0298]
Fuel gauge
Stav: Nevyřízená chyba během tohoto jízdního cyklu, Ověřeno a uloženo v energeticky nezávislé paměti

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

9458453 [0x905315]
B105315: GSM antenna, Open circuit/short circuit to B
GSM-Antenne, Unterbrechung/Kurzschluß nach Plus
Stav: Test selhal, Potvrzené

Upraveno uživatelem Radas
Odkaz ke komentáři

Dnes provedeno odpojení konektoru od přijímače webasta a po cca 1 minutě jsem opět zapojil. Provedl jsem párování dálkového ovladače tlačítkem ON. Poté jsem provedl zapnutí na dálku a vše je funkční. Před tímto odpojením jsem testoval i vytažení pojistky pro samotné webasto v motorovém prostoru a nepomohlo to, takže pokud by měl někdo podobnou situaci, tak snad bude toto řešení k dobru.

Telestart přijímač 7N0963513.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...