Rolbař Odesláno Duben 27, 2023 Sdílet Odesláno Duben 27, 2023 Pokud myslíš tovární topení, tak takový návod neexistuje, maximálně jak se demontují a montují jednotlivé části je v dílenské příručce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 8, 2024 Sdílet Odesláno Leden 8, 2024 Malinko oživím téma. Běžně používám nastavenou teplotu na panelu 24°C při jízdě a tak to je i když vypnu motor. Problém nastává, když si dálkou zapnu webasto na rozehřáti tak je teplota nastavena na panelu 24°C. Testoval jsem i to, že jsem před vypnutím motoru nastavil teplotu na max a na druhý den jsem takto sepnul na dálku webasto a to byla echt paráda. otázka tedy zní: je možné nějak upravit pro webasto nebo okruh sepnutí, aby byla teplota automaticky na max ? Jestli jsem se na to již ptal, tak se omlouvám. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Prosinec 21, 2024 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2024 (upraveno) Kluci, přestalo mi fungovat dálkové ovládaní Telestart T91 na dálkové sepnutí webasta. Dioda bliká zeleně tzn. že nemám signál. Vyčetl jsem nějaké chyby. Řešil jste někdo ? minulý týden jsem webasto normálně dálkou zapnul. Ručně lze sepnout a není problém. Pokoušel jsem se o nové spárování ovladače, ale bez výsledku. 18. Additional heater18. Additional heaterDTCs: 1----------------------------00664 [0x0298]Fuel gaugeStav: Nevyřízená chyba během tohoto jízdního cyklu, Ověřeno a uloženo v energeticky nezávislé paměti ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 9458453 [0x905315]B105315: GSM antenna, Open circuit/short circuit to BGSM-Antenne, Unterbrechung/Kurzschluß nach PlusStav: Test selhal, Potvrzené Upraveno Prosinec 21, 2024 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Prosinec 28, 2024 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2024 Dnes provedeno odpojení konektoru od přijímače webasta a po cca 1 minutě jsem opět zapojil. Provedl jsem párování dálkového ovladače tlačítkem ON. Poté jsem provedl zapnutí na dálku a vše je funkční. Před tímto odpojením jsem testoval i vytažení pojistky pro samotné webasto v motorovém prostoru a nepomohlo to, takže pokud by měl někdo podobnou situaci, tak snad bude toto řešení k dobru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.