Baridor Odesláno Leden 9, 2017 Sdílet Odesláno Leden 9, 2017 Zdravím, našel jsem si dvojkovou oktávku 1.9 tdi 77kW, vypadá v dobrém stavu, až na xenony asi v nejvyšší výbavě (dokonce aji střešní okno) je dovezená z Německa a nechal jsem si ji ověřit u Cebia.cz. Ve výbavě koukám na nezávislé topení a je tam zmíněno, že není, avšak dále čtu a vidím přídavné topení ANO. Je to přídavné topení myšleno, že při určité venkovní teplotě se začne dohřívat motor na provozní teplotu? Díky za rady :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 9, 2017 Sdílet Odesláno Leden 9, 2017 přídavné topení - elektrické by podle mě mělo být myšleno jako elektrická spirála ve topení, která ohřívá procházející vzduch tímto místem přídavné nezávislé topení - klasické webasto, které je spínání buď dálkou nebo se dá naprogramovat na maxidotu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baridor Odesláno Leden 9, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2017 Dobře, díky :) jde mi o to, že je to v automatu a známý má Tourana 1.9 tdi 77kw taky automat a než ho ohřeje aby si mohl zatopit tak to trvá asi 20km, možná i víc, tak abych v zimě neumrzl. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 9, 2017 Sdílet Odesláno Leden 9, 2017 (upraveno) Mě webasto spíná pod teplotou 5° a jede až do doby ohřevu vody v okruhu 70° poté se vypne.Dnes jsem se o tom přesvědčil neboť jak jsem stál ráno na křižovatce tak šel z boku oblak dýmu/venkovní teplota -18°. No a ve finále se divým proč mám tak velkou spotřebu když jede Webasto a ještě do toho si bere motor.No uvidíme jak to bude jaro-léto Upraveno Leden 9, 2017 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Leden 9, 2017 Sdílet Odesláno Leden 9, 2017 Jo něco to sežere.Ale zas to teplo viď?Bufik je.fajn. Jinak auta co jsou třeba z Itálie nemají ptc,elektrický topný článek v topení.To je právě to přídavné topení.Takže pokud ve výbavě je a je funkční tak mrznout nebudeš.Myslím že automat na topení vliv nebude mít. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baridor Odesláno Leden 9, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2017 Tomas6 - Jestli to dobře chápu, tak je to jen nějaké topné těleso, které ohřívá vzduch do kabiny téměř hned po nastartování? Vůbec neohřívá motor? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kejml Odesláno Leden 9, 2017 Sdílet Odesláno Leden 9, 2017 Existuje nezávislé topení (Webasto) také pro benzínová auta? By se mi to v TSI líbilo ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BedaF Odesláno Leden 9, 2017 Sdílet Odesláno Leden 9, 2017 Řekl bych že je to ta el.spirála, mám taky 77kw a i v mínusech to začne topit fakt bleskově 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baridor Odesláno Leden 9, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2017 Bedaf - Super díky moc :) . Kejml - myslím, že ano, koukni na webasto stránky, jsou tam i certifikované servisy kde to montují :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Leden 9, 2017 Sdílet Odesláno Leden 9, 2017 Ovšem ta cena není přívětivá. Já za použitou sadu bez montáže dal 11tis.Kč.Ale investice nelituju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 10, 2017 Sdílet Odesláno Leden 10, 2017 jj, originální webasto jako se dává z výroby se vším všudy jak má být cca 25-30t, ale za ten komfort to stojí.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Leden 10, 2017 Sdílet Odesláno Leden 10, 2017 No já mám analog dostavbovou sadu.Naštěstí nemám climatronic a podobné vychytávky, takže instalace byla celkem jednoduchá, tak jsem si to montil sám. Ale kdybych měl nějaké novější auto tak bych i těch 25 asi dal.U té dostavby je jedna výhoda.A to že pokud auto budu prodávat,tak ho vyndám a namontuju do jiného 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 11, 2017 Sdílet Odesláno Leden 11, 2017 jak píšeš, každá z těch dostaveb má se + i - origo prvovýroba je výhoda plné podpory a spolupráce s autem + jednoduchá diag, dostavba má výhodu v jednoduchosti zástavby a absenci "příhřevu" po startu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 12, 2017 Sdílet Odesláno Leden 12, 2017 (upraveno) Jinak taková malá zkušenost. Pokud jsem po koupi auta testoval Webasto na dálku tzn. Ráno -10 a já jej chtěl mít vyhřáté tak po nasednutí bylo sice teplo, ale při startu kolísaly otáčky a to dost. Připadlo mi to jako že jednotka motoru vyhodnotil teplotu vody, ale sám motor byl studený a proto se otáčky upravily pro tuto teplotu vody. Ve finále se pokoušel držet na nějakých 600 otáček(motor sebou škubal), ale nějak mu to nešlo. Pokud startuji studené auto bez předehřátí tak tento problém nemám-otáčky vyskočí na 950 a je klid. Upraveno Leden 12, 2017 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Leden 12, 2017 Sdílet Odesláno Leden 12, 2017 Tak to budeš mít asi něco špatně.Já po 30 min při minus 10 mivam v autě teplo a motor tak na 30 stupňů.Nežhaví a chytne na drc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 12, 2017 Sdílet Odesláno Leden 12, 2017 Nechával jsem auto předehřát tak 10 až 15 min. ručička teploty se nehla. Po nastoupení jsem vypnul ručně předehřev na panelu ovládání a poté nastartoval Je možné, že se má vypnout až po nastartování, ale to jsem netestoval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 12, 2017 Sdílet Odesláno Leden 12, 2017 10 či 15 minut je málo - třeba u 5 kW Hydronicu od Eberu je základní doporučená doba topení 40 minut. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 12, 2017 Sdílet Odesláno Leden 12, 2017 Děkuji za vysvětlení.Chyba je tedy v době ohřevu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Leden 12, 2017 Sdílet Odesláno Leden 12, 2017 Není.Ta doporučená doba je kvůli tomu bufiku aby se pořádně prohřál a nenapékal se v něm karbon.Startuju na drc i po 10 min.Pokud máš originál topení tak bych hledal chybu v teplotním čidle, pokud dodělávané,tak možná v zapojení vody. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lopmilos Odesláno Leden 17, 2017 Sdílet Odesláno Leden 17, 2017 Tomas preco myslis ze chyba je zrovna v teplotnom cidle? Z coho si to usudil, ze to je ten chybny prvok ktory treba riesit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Leden 17, 2017 Sdílet Odesláno Leden 17, 2017 Byl to tip a zkušenost s tím že čidlo může ukazovat naprosté nesmysly.Setkal jsem se že při zahřívání ukazovalo dobře, pěkně po stupínku šla teplota nahoru a náhle skočila třeba o 20 stupňů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 17, 2017 Sdílet Odesláno Leden 17, 2017 Není.Ta doporučená doba je kvůli tomu bufiku aby se pořádně prohřál a nenapékal se v něm karbon.Startuju na drc i po 10 min.Pokud máš originál topení tak bych hledal chybu v teplotním čidle, pokud dodělávané,tak možná v zapojení vody.Twl, na drc to startuje i bez předehřevu a za 10 minut se voda (a natož motor) neohřejí ani na 50°, takže se rafička opravdu nepohne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Leden 18, 2017 Sdílet Odesláno Leden 18, 2017 No a co?Jsem reagoval na to že si radas myslí že byla krátká doba ohřevu.Ta na to ale vliv nemá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 18, 2017 Sdílet Odesláno Leden 18, 2017 Jak to, že ne? Doba byla krátká, a tak se ručička nikam nepohnula, prt. se motor zdaleka neohřál. Mít topení a topit s ním deset minut je jako vypínat rychlovarku po 10 vteřinách. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Leden 18, 2017 Sdílet Odesláno Leden 18, 2017 Motor se neohřál, to je jasný,ale to že se neohřál určitě nemá vliv na start a chod motoru po startu.Určitě ne takový jak píše. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sabotage Odesláno Leden 23, 2018 Sdílet Odesláno Leden 23, 2018 Zdravím všechny, mám O2 2011 2,O TDI 103kW CR CFHC s originál zástavbou Webasto a Climatronicem. Momentálně řeším problém s tím, že Webasto při spuštění DO zapne, ohřeje komplet motor (teď při teplotách lehce pod nulu, kdy auto třeba den stojí za cca 20 minut na nějakých 50 st. C), ale ne vždy sputí ventilátor do interiéru. Někdy spustí, někdy ne. Diagnostika ve škodovce žádné chyby nevykazuje. Maximálně jednu o které vím - 00664 002 (1x) - Ukazatel zásoby paliva - pokles pod spodní mezní hodnotu. Když při zapnutém NT vlezu do auta zapnu spínačku a spustím manuálně ventilátor a jdu zase z auta pryč, jede vše v pohodě a auto je za chvíli vyhřáté. Řešili jste někdo podobný problém? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 23, 2018 Sdílet Odesláno Leden 23, 2018 (upraveno) 00664 002 (1x) - Ukazatel zásoby paliva - pokles pod spodní mezní hodnotu Máš málo paliva pro živení webasta a následné bezpečné nastartování. https://www.webasto.com/cz/produkty-trhy/auto/dodatecna-montaz-nezavisleho-topeni/ovladaci-prvky/thermo-call/ Upraveno Leden 23, 2018 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sabotage Odesláno Leden 23, 2018 Sdílet Odesláno Leden 23, 2018 00664 002 (1x) - Ukazatel zásoby paliva - pokles pod spodní mezní hodnotu Máš málo paliva pro živení webasta a následné bezpečné nastartování. https://www.webasto.com/cz/produkty-trhy/auto/dodatecna-montaz-nezavisleho-topeni/ovladaci-prvky/thermo-call/ O tom jsem věděl, ale problém je i při skoro plné nádrži 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Prosinec 6, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2018 (upraveno) Zdravím Vás pánové. Vzhledem k přicházejícím ranním mrazíkům a tím pádem využití rozmrazení oken jsem opět začal používat předehřev.Po zapnutí Webasta,a uplynutí 15 min. venkovní teplota -5°C nasednu do vozu a ručně vypnu na panelu ovládání.Při nastartování vozu se otáčky nachází při volnoběhu (600) a motor sebou škube, otáčky padají mírně pod 600/střídavě do doby ustálení. Nikde jsem nečetl , že by bylo nutné udržet běh předehřevu po určitou dobu, aby po nastartování sebou motor neškubal. Ve Škoda servise nic nezjistili Nastaveno mám topení.Funkce větrání asi nebude mít na to vliv/ta je spíše pro jiné účely. Upraveno Prosinec 6, 2018 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarda88 Odesláno Duben 14, 2023 Sdílet Odesláno Duben 14, 2023 Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemáte návod na instalaci webasto topení do Octavia II fl 1,4 tsi Můžu požádat o zaslání na email vanicek.jaro@seznam.cz Děkuji Vaníček 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.