kratabronz Odesláno Leden 13, 2017 Sdílet Odesláno Leden 13, 2017 Můžu se prosím informovat nebo mi někdo poradit? Když je venku zima třeba -6 nebo jen 3 stupně. Tak když popojedu ve městě třeba 4 km nebo jen někam jedu cca 8 minut a auto se mi malilinko ohřeje tak mi sepnou ventilátory na chlazení u motoru , je to normální? Jedná se o vůz škoda yeti 2,0tdi 81kw. Děkuji za informace 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Leden 13, 2017 Sdílet Odesláno Leden 13, 2017 V případě že se cestou vypaluje DPF. Ventilátory běží do doby než jednotka uzná že není nebezpečí požáru (teplotní závislost) . V tvém případě jízdy 4km by to odpovídalo . Takže je to normální chování . :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kratabronz Odesláno Leden 13, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2017 Aha. Díky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Leden 14, 2017 Sdílet Odesláno Leden 14, 2017 Že jde skutečně o vypalování poznáš i na zvýšených otáčkách, i když teď v zimě to můžou být otáčky zvýšené kvůli zapnutému přídavnému topnému elementu, který ale běží jen při zapnuté klimatizaci/topení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.