Mára Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Zdravim, měl bych pár otázek pro znalce...Bude na mé O1 12/98 fungovat airbag ze Supa, nebo O1 face? Pokud mám tlačítka multifunkce pujdou našroubovat na volant který je původně nemá? Když budu schánět svazek a ŘJ Multifunkce může být ze Supa? Pokusil se někdo vyříznout obyč airbag na tlačítka multifunkce? Děkuji za odpovědi na tyto 4 otázky:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 1/ ano 2/ ne 3/ ano 4/ nejde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára Odesláno Březen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 1/ ano2/ ne 3/ ano 4/ nejde Díky, jinak mohl bych znát důvod proč by to nešlo vyříznout? Když pomineme vzhled tj. jak se mi to povede vyříznout. Překáží tam snad něco? Nebo je obyč airbag v jiné výšce než tlačítka? Chápu že to nebude pecka jako s origo bagem, ale to je o penězích...Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 nemáš na to-vyser se na to a ten airbag je prostě jiný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára Odesláno Březen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Hm to sou silný slova , ale snad máš pravdu...beru si šroubovák a du odcvaknout ten muj bag, jak to tam vypadá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 cosby má pravud, pokud tomu nedáš vše, co to chce, tak nemá cenu se do toho pouštět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rtg61 Odesláno Březen 10, 2010 Sdílet Odesláno Březen 10, 2010 dodělával jsem si mltf volant, opravdu je jiný pokud sezenes volant a jednotku , nic na tom neni.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.