kugler Odesláno Leden 18, 2017 Sdílet Odesláno Leden 18, 2017 Zdravím. Rozsvítilo se mi čidlo oleje. Nechal jsem vyměnit a furt svítí. Motor 2.0 103KW BKD. Vag píše po výměně skrat na plus a chybu řidiči jednotky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Avanti Odesláno Únor 28, 2017 Sdílet Odesláno Únor 28, 2017 A před výměnou to psalo co? Zkus zkontrolovat kabeláž, jestli není někde prodřená nebo prokousaná od kun? Čidlo v zámku kapoty máš OK? Dej pak vědět, jak jsi dopadl, píše mě to stejný, jen ještě nebyl čas se na to podívat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kugler Odesláno Duben 1, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2017 Tak pojistka byla špatná a Spálený čidlo. Koupil jsem nový čidlo a to nový stejně ukazuje teplotu oleje -60°C. Takce si kdyžtak dej bacha. Kabeláž je v pořádku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Avanti Odesláno Duben 2, 2017 Sdílet Odesláno Duben 2, 2017 a která pojistka to je, at to nemusím hledat :D cos koupil za to čidlo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kugler Odesláno Prosinec 17, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2017 Tak výměna cidla proběhla. Opět. A nic. Tentokrát už nesvítí na maxidotu napis čidlo stavu oleje - Do dílny. Ale už jen hladina oleje. Neví někdo pojistku jakou to má A kde? Diagnostika ukazuje opět-60°C teplotu. Měl sem to u Váše poprvé řekl že špatný čidlo a pojistka a nevím která to byla pojistka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Prosinec 26, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2017 (upraveno) Kdyby to byla pojistka psal by vag zkrat a maxik čidlo do dílny. Jaký servisní interval máš nastavený? Tu teplotu ti ukazuje přístupová deska? Podívej se co ukazuje motorová jednotka. Odesláno z mého SM-A510F pomocí Tapatalk Upraveno Prosinec 26, 2017 uživatelem Tomasoct 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.