Guest Mikysek007 Odesláno Leden 23, 2017 Sdílet Odesláno Leden 23, 2017 Dobrý den, prosím o radu, Mám Octavia 2, r.v.2008, 2,0 TDI 103KW, BMM. Přibližně před třemi týdny mi začal motor syčet při vyšších otáčkách (zpravidla nad 2200 ot/min). Velice patrné je to zejména při zrychlení do kopce, nebo i po rovince. Navíc mi dnes motor při pokusu o akceleraci najednou spadl do havarijního režimu /výrazně se omezil výkon", multidot mi napsal "motor do dílny" a začala blikat kontrolka žhavení. Zastavil jsem, vypnul motor, po minutě opět nastartoval a auto jelo normálně (samozřejmě stále s tím syčením). V čem by mohla být závada? Díky moc! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 23, 2017 Sdílet Odesláno Leden 23, 2017 nejspíš nějaká hadice od vedení vzduchu z cooleru vypadla, proto to syčí,...nebo turbo KO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mikysek007 Odesláno Leden 23, 2017 Sdílet Odesláno Leden 23, 2017 Nemůže to být měnič tlaku, nebo regulační ventil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luke_TDI Odesláno Leden 24, 2017 Sdílet Odesláno Leden 24, 2017 Resil jsem mesic zpet na bmm, je to hadice z turba. Bezna zavada Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.