octaohv Odesláno Leden 24, 2017 Sdílet Odesláno Leden 24, 2017 Ahoj octavari, narozdil od vasich tedeicek jsem zvolil vzhledem ke zpusobu pouzivani a par dalsim priblizovadlum opacny konec. Kdo tvrdi ze to nejede, ze to je ulet a neco hrozneho, tak v tom poradne nejel a nepochopil zadani. Prubeh kroutaku, zprevodovani a par zmen znamenaji prijemny projev ve meste a okoli i na jednickach. Po dalnicich uz nejezdim. Je to jedna z poslednich, rok 2001 facelift, cislo motoru AMD 001001, barva 9596 zelena agave metaliza (trochu neobvykla volba na clasika). Silne tonovana zadni okna, original safe central, 15ky kola. Sani fabia 50kw, svody roury a lambda s katikem felicia mpi. Hlava felicia minus jeden milimetr. Original vzduch filtr s vetsim privodem a vedenim vzduchu pro mensi ztraty. Radici schema jako felicie a vetsina starsich aut. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octaohv Odesláno Leden 24, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2017 zkouska foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 25, 2017 Sdílet Odesláno Leden 25, 2017 ahoj.tak vitej.auto vypada pekne a zachovale.ja popravde bych takhle slaby auto nechtel,zvykl jsem si na RS a uz nikdy slabsi,ale to je jen muj problem.jinak ja myslel,ze kdyz je to facelift,ze uz ma i novou palubku nebo se pletu? mozna sedacky by to chtelo vypucovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octaohv Odesláno Leden 25, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2017 face to je, ale clasic mel tu starsi palubku furt, nastesti je to bezairbagova verze takze ji nehyzdi vyklopne viko. co se tyce vykonu, kdysi jsem mel 20v turbo zluty laurin s automatem, ted k tehle jeste 1999 1.8t agu combi skaredou, ale s dobrym pohonem. mazda 2,2 benzin 100kw, facko, felicia. navic pracuji jako ridic a jezdim od fabie pres dodavky az po velkoobjemove soupravy, takze to ohvecko bez starosti na drb bez pridavnych nakladu . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Leden 25, 2017 Sdílet Odesláno Leden 25, 2017 Octavka je pekne zachovala, ale stimhle motorem jsem nikdy nejel Odesláno z mého GT-S7710 0 Citovat Odkaz ke komentáři
3CHO Odesláno Leden 25, 2017 Sdílet Odesláno Leden 25, 2017 Octáva vypada v pohodě :palec: Podle me naprosto idealni, do prace, nebo k priblizeni, na dovoleny to sice nebude, ale to asi ani mysleno tak neni. Ty facove budíky se starou palubkou vypadaji hodne zajimave, az se mi to libí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octaohv Odesláno Leden 25, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2017 face to je, ale clasic mel tu starsi palubku furt, nastesti je to bezairbagova verze takze ji nehyzdi vyklopne viko. co se tyce vykonu, kdysi jsem mel 20v turbo zluty laurin s automatem, ted k tehle jeste 1999 1.8t agu combi skaredou, ale s dobrym pohonem. mazda 2,2 benzin 100kw, facko, felicia. navic pracuji jako ridic a jezdim od fabie pres dodavky az po velkoobjemove soupravy, takze to ohvecko bez starosti na drb i v minus 25 bez pridavnych nakladu jako vstrikovace cerpadla filtry castic atd na bezny hrkani ideal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 25, 2017 Sdílet Odesláno Leden 25, 2017 vsak vpoho,kazdej to mame jinak s vykonem.za sebe muzu rict,ze bych tuhle variantu co se vykonu tyce nechtel,ale jestli tobe staci,tak je to cajk a to je to hlavni,ze ti to vyhovuje.na jare naklidit intros a pekna okta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kejml Odesláno Leden 25, 2017 Sdílet Odesláno Leden 25, 2017 Úplně rozumím, proč sis takovej kchár pořídil. Já bych asi volil něco menšího (rozuměj lehčího), ale jestli bylo v dobrém stavu, není co řešit. Za dobré peníze bylo určitě, všichni chtěj stříbrnej kombajn ftédéíčku, ten de vocpoda :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octaohv Odesláno Leden 25, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2017 vykon je prave jen cislo v technicaku, pro jezdeni do stovky, hlavni je kroutak 120 nm pri 2500ot odpovidajici rychlosti 90, na petku od 40. vzhledem k drobnym odlisnostem od serie se chova lip. v praci mame sdi v octe i fabii v top stavech, dynamika je zhruba stejna ale tohle se lehceji a rychleji roztoci. spotreba pri poskakovani za studena a spechani do prace 7-8, olej 45/litr, filtry atd jak na felicii. proste pracovni auto pro normalni lidi, jen o tom tehdy nikdo moc nevedel a ted jich je malo . k ni davam do kupy to turbo-obligatne stribrny kombik :-), motor seveli prevodovka v pohode podvozek taky, ale interier vybydleny, ruzne sramy na ktery to nastesti nejezdi. vzdycky jsem mel vse benzinovy, ted najedusoukrome se vsim vcetne motorek pod 10.000rocne, nekourim a nepiju tak vyhazuju za vozidla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
NOVON Odesláno Leden 28, 2017 Sdílet Odesláno Leden 28, 2017 Pěkná oktavečka,tahle motorizace mě vždycky v oktavě zajímala,jak to jede atd..Co takhle ještě čip od Cimbu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.