Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Ahoj.

Byl jsem dnes na emisích. A nešlo mi udržet otáčky na těch 2750 ot. Buď to vylítlo nahoru. Nebo když jsem chtěl ubrat tak to zase o dost spadlo. Takhle jsem tam šašil asi 5 min. A neprošel jsem.

Octavia combi 1,6, 75 kw ,r.v 2007. Nevíte čím by to mohlo být? Napadá mě potenciometr, ale nevím. Díky.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Pro info jak jsem dopadl: test si provedl technik, mačkal si testy a držel si otáčky no problem :-) Jen jsem si prohřál před testem katalizátor na 400. Jo a na začátku tam cupital že testem neprojdu tak jsem se otocil a vypl Climatronic :-D Dneska jeho manželka asi nedostane, Luxusní večeři :-D

Odesláno z mého Lenovo A536 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Na mě to zkoušel u volnoběžných otáček a jinak první emise se dělali na zvýšené otáčky při 4560 což je s tou záteží alternátoru možnè ale teď druhé emise nevím jak dálkové a výhřev ale světla měl puštěné a test dělal na 3382. Prošel jsem na výbornou. Já jen že ten kdo neví že i při téhle teplotě a topení běží částečně klimakompresor a zvýšenè otáčky už by tahal další peníze ;-)

Odesláno z mého Lenovo A536 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

mam podobny problem, stlacim plyn, otacky idu pomaly hore a pri cca 2800 spadnu na volnobezne bez toho aby som ubral plyn alebo snim nejak pohol, ak chcu technici aby som to drzal medzi 2500-3000 tak staci zapnut klimatizaciu a otacky nespadnu - tak to riesim ja, ak klima nieje tak co najviac veci......svetla, hmlovky, vetrak, vyhrev skla, radio......

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...