Patrik P. Odesláno Únor 7, 2017 Sdílet Odesláno Únor 7, 2017 Zdravim, měl bych doraz. Máto někdo nějaké zkušenosti s náhradami LED H4 za normální H4? Pro představu, které H4 myslím, přikládám odkaz z ebay. Na fotkách to vypadá skvěle, je pár videí i na youtube, jak si to lidé montují, ale nebyl ukázán případ u jedničkové oktávky. Zkrátka by mě zajímalo, jestli to někdo máte a jak to svítí, jestli to plní směrové vlastnosti a neoslňuje (hlavně) a jestli to svítí dostatečnou intenzitou. Díkyhttp://www.ebay.com/itm/2x-Philips-LED-Chips-160W-16000LM-H4-9003-HB2-Headlight-Kit-H-L-Beam-Bulbs-6000K-/222199186381?hash=item33bc1a83cd:g:0XAAAOSwgZ1XwCXB&vxp=mtr Edit: Sice udávají, že mají výkon 160W a svítí intenzitou 16000lm, ale tomu sám nevěřím. Z ebay objednávám delší dobu a těmto hodnotám věřím tak z půlky, ale i to stačí do O1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Únor 7, 2017 Sdílet Odesláno Únor 7, 2017 Lepší jsou pořádné klasické žárovky (NB+ a podobně). Tohle svítí a nesvítí, zkoušel jsem to na Transitovi a vrátil se zpět k NB+. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik P. Odesláno Únor 8, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2017 Díky za info, takže si to mám představit tak, že to třeba vynechává některý místa? Máte pořád ty LEDky, že bych je od Vás odkoupil za nějakou lepší cenu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Únor 8, 2017 Sdílet Odesláno Únor 8, 2017 nevím teda co přesně tyhle Philips, ale ... zkuoušel jsem H4 led a svítí to totálně na hoXno a oslňuješ protijedoucí, asi stejný případ když si nějaké hovado dá HID žárovky do klasických parabol a myslí si jaký je to tuning ... prostě ta led má jinou ohniskovou vzdálenost a světla nedělají ten lom co mají dělat, ve výsledku ty vidíš hůře a oslňuješ protijedoucí .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest kamen5 Odesláno Únor 8, 2017 Sdílet Odesláno Únor 8, 2017 Súhlas a obrovský, mnohí si myslia jak skvelo tuningujú keď dajú také a také ale neuvedomujú si aký to môže mať dopad nie len na nich ale hlavne na okoloidúce autá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.