Kutil001 Odesláno Únor 12, 2017 Sdílet Odesláno Únor 12, 2017 Zdravím, nedělal někdo na O2 po fl potvrzení zamčení klaksonem? Přes VAG jsem si to našel, ale nějak to nefunguje, předpokládám že jde o bit 1 ale po uložení se nic nezmění (auto po zamčení nezatroubí), jen mi není jasný ten bit 2, poradí někdo jak to správně na kódovat? Do adapatece na kanál 10 a 11 jsem se díval, ale je tam jen error. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ladik164 Odesláno Únor 12, 2017 Sdílet Odesláno Únor 12, 2017 myslím že to funguje jen když máš alarm s hlídáním vnitřního prostoru. zkoušel jsem to taky a taky mi to netroubí a alarm nemám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kutil001 Odesláno Únor 12, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2017 hledal jsem a asi to tak vážně bude, alarm teda asi nemám předpokládám, protože nemám na B sloupku tlačítko na hlídání vnitřního prostoru, takže to asi fungovat nebude, myslel jsem si, že je to jako bliknutí blinkrů, že jen navíc auto zatroubí nebo tak něco 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DiKey Odesláno Únor 13, 2017 Sdílet Odesláno Únor 13, 2017 Ahoj, bude to same jako na O1 tam je to složitější protože jednotka se programuje pomocí Long Coding a gateway LC neumí. Jinak Horn H8 byl pod steračema něco jako další klakson napojený na komfortku a H12 vysokotónová houkačka se zálohou napojená na LIN bus komfortky t.j. není myšleno že by auto zatroubilo ;-) Odesláno z mého Lenovo A536 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Únor 14, 2017 Sdílet Odesláno Únor 14, 2017 Muzu vyzkouset alarm s pohyb.cidlem mam Odesláno z mého VFD 900 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Únor 14, 2017 Sdílet Odesláno Únor 14, 2017 tiez som to riesil na Fl. pokial nema auto alarm od vyroby, nejde upozornovat zvukovo len bliknutim smerovky. na passate 2008 mam alarm a tam to aj upozorni, ze som zamkol. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.