erik.lysek Odesláno Únor 12, 2017 Sdílet Odesláno Únor 12, 2017 Zdravím, včera jsem koupil OII 1,9 TDI s nalepenym zadním spoilerem. STK do 1/18, slyšel jsem že na STK teď po takovych věcech jedou jak po uzenym a nutí lidi všelijaké doplňky sundavat a po technické možno klidně znovu nahodit. Křídlo tam bývalý majitel už měl, ale od výroby tam není. Máte s tím nějaké zkušenosti, jestli se to da nějak ukecat abych ho odlepovat nemusel, mam z toho celkem strach ať to nejde i půlkou laku na kufru [emoji15] Případně jak ho šetrně sundat a přidělat šrouby? díky všem Pro představu foto Odesláno z mého ONE A2003 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kali7 Odesláno Únor 12, 2017 Sdílet Odesláno Únor 12, 2017 byl jsem na STK v lednu a žádný problem nebyl ale asi záleží i na přístupu technika 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlasta79 Odesláno Únor 12, 2017 Sdílet Odesláno Únor 12, 2017 pokud je na něm někde atest, tak problém být nemůže 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stringo Odesláno Únor 12, 2017 Sdílet Odesláno Únor 12, 2017 Atest nikde vidět nebude, je to lakovaný díl! Nebudeš mít žádný problém, je to originál křídlo, nikoho to nebude ani vzrušovat. Pokud by byl opravdu nějaký technik hnidopich tak bude chtít vidět maximálně papír s atestem a ten si k tomuto křídlu můžeš stáhnout z netu (kdysi jsem ho taky hledal pro známého který chtěl mít sichr kvůli policii - nikdy to nepotřeboval). Horší jsou mračítka světel, to jsem se jednou hádal s policajtama, ukázal jsem jim papír z Milotecu s atestem a nelíbilo se jim to, nakonec mě nechali jet, ale projeli mi celou povinnou výbavu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlasta79 Odesláno Únor 12, 2017 Sdílet Odesláno Únor 12, 2017 a ty myslíš, že na lakovaném díle není vyražený atest? ? :D já měl takových problémů s origo spojlerem na felině, až to pěkné nebylo :) pokud je tohle křídlo origo, tak bych se vůbec nevzrušoval :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.