jirka56 Odesláno Únor 16, 2017 Sdílet Odesláno Únor 16, 2017 Nedoléhá mi zadní stěrač - zůstane nesetřený kruh uprostřed okna. Vše je originál Škoda. S novým stěračem je to ještě horší (více pruží). Jde zvýšit přítlak raménka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stringo Odesláno Únor 16, 2017 Sdílet Odesláno Únor 16, 2017 Tak to mě zajímá. Mám stejný problém, při stírání uprostřed zůstává netknutá plocha cca 20x20cm. Přikládal jsem to problému s gumičkou a chtěl jsem po zimě stěrač vyměnit s vidinou odstranění tohoto problému. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka56 Odesláno Únor 17, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2017 Stringo, kdy ti to začalo špatně stírat? Nesetřený flek se postupně zvětšoval, nebo byl od začátku ve velikosti 20x20? U mě to bylo po výměně 5tých dveří. Kdyby nezůstalo sklo původní, myslel bych, že má jiné zakřivení. Do té doby (5 let) bez problémů. Ale možná jen to jen náhoda. V servisu se tvářili, že to vidí poprvé, ale když jsem to s technikem řešil, přišel k nám majitel Octavia combi I a že má ten samý problém. Na Audi fóru radili na nedoléhající přední stěrače vyměnit je za kratší, cca o 2-4 cm a ti co to udělali, tak měli po problému. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Únor 17, 2017 Sdílet Odesláno Únor 17, 2017 No asi vyměnit ramínko.Pružina bude unavená.Mi to dělá taky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petanecek Odesláno Únor 19, 2017 Sdílet Odesláno Únor 19, 2017 Mě se začal objevovat tento "flek" také na předním skle, pod stěračem u spolujezdce hnedka na začátku stírání. Za sebe musím říci, že podezřívám pružinu stěrače. Přemýšlím, že v létě vyměním ty ramena za nová, neb je to i trošku prorezlé a jelikož to není karoserie, není záruka.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.