prasek13 Odesláno Únor 18, 2017 Sdílet Odesláno Únor 18, 2017 Zdravím teď se mi objevila chyba na mé O2 BKD, když zahreji motor a chci to do kopce trochu zaslapnout tak mi u 4 a hlavně 5 stupeň začne cukat a vibrovat auto a úplně ztratí výkon a ani otáčky nejdou nahoru, jakoby tam nešla nafta, byl měněn naftovy filtr tak nevím zda to nemůže být tím filtrem a nebo horší varianta? Zkoušel jsem u podradit na 3 a ta normálně šla vytočit. Děkuji za odpovědi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 18, 2017 Sdílet Odesláno Únor 18, 2017 Mozna podfukujou vstriky, kdyz vyndas palivovy filtr, mas na stenach obalu cerne saze? Nebo taky muzee mit jeden vstrik KO, mrkni ten filtr a pokud mas diagnostiku tak mrkni hodnoty vstriku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
prasek13 Odesláno Únor 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2017 No tak jsem vyměnil filtr znovu a zlepšilo se to, po stěnách to černé je,ale prý to tak je u každého auta. No na diagnostiku se chystám, jinak auto je linejsi pořád, může to být i jinde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krupso Odesláno Únor 20, 2017 Sdílet Odesláno Únor 20, 2017 kedze stale je rovnako lenive tak problem nebol vo filtri. ja sa skor priklanam k variante, ze niektory zo vstrekovacov hapruje ;ň 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 20, 2017 Sdílet Odesláno Únor 20, 2017 chce to nalogovat ty vstřiky aby se viděly hodnoty u zahřátého motoru, je dost možné že jeden je tak KO že to kvůli němu jede třeba na 3 válce.. volnoběh máš normální nebo se ti u toho třepe auto ? a když lehce přidáš plyn na cca 950-1000 otáček tak chod stejný nebo se změní? já měl jeden vstřk KO, hodnotu měl 2,99 a na volnoběh za tepla to šlo na 3 válce, 5 a 6 od 2000 po plným plynem cukala, na 4ku nebo ve vyšších otáčkách to jelo normálně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
prasek13 Odesláno Únor 21, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2017 Tak jsem to zkusil a na volnoběh je cítit mírné pocukávání, ale nic hrozného a při přidání a puštění se normálně vrátí zpět, už mám domluvenou diagnostiku tak uvidíme, já doufám, že by to byl jen jeden vstřík špatný aby nemusely ven všechny. Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 21, 2017 Sdílet Odesláno Únor 21, 2017 (upraveno) stejně kdyby ti dělali vstřiky tak při jednom všechny ven, vyčistit ultrazvukem, nové těsnění a zábrus uložení v hlavě, rovnou bych dal i novou kabeláž ke vstřikům ať se v tom zas někdo nemusí za měsíc hrabat znova Upraveno Únor 21, 2017 uživatelem košin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
prasek13 Odesláno Únor 21, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2017 A nevíte o někom kdo to dělá v okolí Velkého Meziříčí popřípadě v Brně a jaká byla u vás cena, když jste to nechal dělat. Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 21, 2017 Sdílet Odesláno Únor 21, 2017 já měl jeden vstřik z vrakáče se zárkou za 3,5k, kabeláž 2,8k, těsnění teď nvm přesně ale myslím že 800? pak nějaká práce, čištění vstřiků, celkem jsem to měl za nějakých 8,5k 0 Citovat Odkaz ke komentáři
prasek13 Odesláno Únor 22, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2017 Tak jsem našel závadu, vstrik na 1 válci. Zkouším to na reklamaci v bazaru kde jsem koupil a pokud nic tak nejspíš půjde ke znamemu kde sundáme hlavu a zavezeme k opravě. Pridavam foto diagnostiky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.