Přejít na obsah

problem s olejem

Doporučené příspěvky

V zimě naprosto normální pokud nemizí voda není co řešit... dělá to především když jezdíš kratší trasy, jak to protáhneš pořádně tak to zase zmizí, nebo až se oteplí... a toto je ještě úplný nic, viděl jsem mnohem mnohem horší :)

A pokud nevíš kdy se naposledy měnil olej tak určitě neváhej a vyměň ho...

Upraveno uživatelem Romix95
Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
Guest fallouter32

Zdarec, nastartuj motor a trošku ho nech ohřát aby ti necukal, nebo až odněkud pojedeš...

já to tak dělal, při ohřátem motoru/ oleji nelítá nic ven jako když je auto studené tak mi lítaly ven kapky oleje :D

1) odšroubuj víčko za běhu motoru, nemělo by ti to nějak extrémně funět, jen by měl unikat vzduch z kompresí

2) zkontroluj hadici co vede od filterboxu ke klapce, je tam spojená hned za víčkem oleje jakoby přímo pod ním směrem do auta rádo to praská ten krček

3) kousek dole cca před víčkem oleje směrem k tobě když stojíš před autem je plastová tvrdá trubka vedoucí dolů, taky to občas někde prdne, dole je to zajištené takovou závlačkou, zkus to opatrně ošahat potahat jestli sedí a drží, mě to ruplo tak že to vypadalo že je ok ale když jsem za to vzal zůstalo osazení v díře a mě zbytek trubky v ruce... ten olej to pěkně rozežere, bylo to asi jako žvejkačka a když jsem na to šáhl tak se to rozpadlo na prach :D

jinak to víčko vypadá jinak než moje, já mám "vazelínu" hnusná mazlavá hmota našlehané olejové mlhy a vody tohle tvoje cosi vypadá jinak, máš tam bublinky proto mi přijde že ti tam musíš mít nějakej fičák

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...