Jary24 Odesláno Únor 24, 2017 Sdílet Odesláno Únor 24, 2017 Zdravím, hledal jsem nenašel jsem (pokud to ale nekde opravdu, je tak omluvte mou neschopnost :-) ) - dotaz zní: Jak rozebrat obložení kufru u combi? Pokud by v tom byl nejaky rozdil tak jde o FL. Když jsem se o to naposledy pokoušel, tak se mi nepodařilo sundat plasty nad podběhema, abych stáhnul koberce. Něvěděl by někdo jak na to? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sevcikjakub Odesláno Únor 24, 2017 Sdílet Odesláno Únor 24, 2017 Musíš dat pryč roletu, ale to jsi asi mel... Odmontovat ten sklopný háček na tašku a oddělat tek kus polstrování mezi zadní sedačkou a dveřma (mám pocit že povytáhnout směrem nahoru), za tím je totiž ještě jeden šroubek...a pak už by ti snad nemělo nic bránit... Odesláno z mého P6-U06 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jary24 Odesláno Únor 26, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2017 Díky za tip, dnes jsem se na to vrh a podařilo se. Kdyby to někdo potřeboval tak ještě je zrada ve šroubcích (pro horní plast i koberec) pod plastem co je na hraně kufru. Ideální tedy je začít demontáží plastu hrany kufru co je zámek, potom boční plast a nakonec horní plast + koberec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ImKumii Odesláno Listopad 17, 2021 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2021 (upraveno) Ahoj, Zde je trochu podrobnější návod, snad to někdo ocení 😊 (PS: Octavia III 2014) Vyndání roletky Stlačit stranu roletky, poté vyjmout nahoru ( pro ty co by nevěděli :D) Odmontování zadního krytu Vytáhnout „špunty“ Vyšroubovat matky Sundání krytu pohybem nahoru Odmontování plastu Vytáhnout „špunt“ Vytáhnout plast nahoru a do strany Odmontování držáků Odšroubovat 2 držáky na tašku / síť Sundání krytky zadního sloupku Sundat krytku pohybem do strany (Ideálně podebrat plastovou podběrkou na odstrojení tapecu) Odmontování - uchycení plastů Vyšroubovat 4 šrouby – 1x zádní sloupek, 2x věšák na tašku, 1x šroub za roletkou (není na fotce) Sundání tapecu Nyní už jde tapec z velké části sundat, při sundavání dejte pozor na kabel pro světlo (ideálně ho odpojit / vyndat) a kabel k 12V zásuvce – opět ideálně odpojit / vyndat) Pokud potřebujete sundat komplet tapec, tak je ještě potřeba sundat plastový kryt u „sloupu“ u zadní sedačky. V mém případě jsem měl látkový kus s Airbagem – horní uchycení stačí vytáhnout nahoru a do strany, spodní uchycení se nejspíše musí odmontovat - je přichyceno pod sedačkou k trupu. Upraveno Listopad 17, 2021 uživatelem ImKumii 2 Citovat Odkaz ke komentáři
grandcanyon Odesláno Červenec 11, 2022 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2022 (upraveno) Tak to jsem schvalne hledal heslo na Octaviaclub, abych ti podekoval. Taham kabel do kufru zepredu, spodni listy A/B/C sloupku jsem jeste nejak zvladl podle dilenske prirucky, ale u kufru jsem zustal bezradny (nebo spis kazdy krok zacinal odkazem na nutnost odebrat jeste neco predtim, tak jsem prelistoval, a takhle asi 3x za sebou, jak jsem na to koukal na mobilu, tak jsem to docasne vzdal 😂), takze naprosta pecka. Dekuji. Upraveno Červenec 11, 2022 uživatelem grandcanyon 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.