pavel71 Odesláno Únor 26, 2017 Sdílet Odesláno Únor 26, 2017 otevřít motor,sundáme si plastovej kryt motoru ,filtr najdem v motoru na pravém podběhu já si nejdřív vzal novej filtr,odstranil z něj záslepky novej filtr je třeba před montáží zalejt po vrch naftou a jelikož sem v garáži nenašel jedinou kapku nafty tak sem si poradil následovně:1-odstraníme z přepadu vstřiku záslepku 2-místo záslepky nasadíme delší hadičku 3-vemem nový filtr,odstraníme záslepku,nasunem do něj hadičku a nastartujem auto a čekáme až se filtr po vrch naplní naftou,poté vypneme motor,vrátíme na přepad vstřiku záslepku a filtr prozatim dáme stranou -já ho z lehka uchytil do svěráku aby se mi nikde nevylil ted se vrhnem na výměnu samotného filtru -odpojíme z něj hadice dále odjistíme na filtru ventil a ventil vytáhneme s filtru ted povolíme křížovým šroubovákem objímku co drží samotný filtr a filtr vytáhneme ven ted je třeba vyměnit těsnící gumičky na tom ventilu poté vemem nový filtr zalitý naftou nandáme do objímky a utáhneme napojíme obě hadičky ,zajístíme sponou,nandáme ventil a zajistíme ho sponou tímto máme hotovo namontujem plastovej dekl motoru zavřem kapotu,startujem a odjíždíme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Únor 26, 2017 Sdílet Odesláno Únor 26, 2017 Dam ti jednu radu. Vzdy pouzijem naftu zo stareho filtra.!!! A nemusim sa obtazovat s prepadom. :palec: :palec: :palec: Postup: Odreziem z 1,5l flasky spodok, POVOLIM odkalovaci srob na starom filtri a nafta vytecie do flasky, potom naftu nalejem do noveho filtra. :palec: :beer: P.S.: Nemusim davat dole plastovy kryt motora. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Únor 26, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2017 taky to tak de ale já měl aspon jistotu že ho zaleju dle svých představ :palec: z toho filtru než sem ho vyhodil tak sem naftu vypustil ale měl sem pocit že jí zas tolik neni :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo456 Odesláno Březen 1, 2017 Sdílet Odesláno Březen 1, 2017 Ach keď si zas predstavím, že ma to o chvíľu čaká. Takáto výmena. Síce to je celkom rýchlo ale nemám to rád. Väčšinou mi nejde povoliť filter a akurát dostanem pri tom nervy :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest kamen5 Odesláno Březen 2, 2017 Sdílet Odesláno Březen 2, 2017 veľmi pekný návod verím, že mnohým tu pomôže.. ja som osobne trocha leniný a takéto veci si dávam meniť kamarátovi, ktorý ma servis a vždy to ochotne za mňa spraví ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.