ArMoR Odesláno Březen 8, 2017 Sdílet Odesláno Březen 8, 2017 Zdar OCčkári! Je síce nepekné začínať kariéru zakladaním topicu, avšak som si dal tú námahu prebehnúť témy a nenájsť riešenie na inštaláciu LCD displeja pre spolujazdcov na zadnom sedadle. Áno, sú stropné avšak v tomto prípade sa bavíme o mojej aktuálne 2 a pol ročnej dcérke pre ktorú by zorný uhol u stropného nebol ten najpríjemnejší. Ak máte nejakú radu, veľmi by som sa potešil a dcérka tiež. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M_ike Odesláno Březen 10, 2017 Sdílet Odesláno Březen 10, 2017 Tohle + tablet by melo tvuj problem vyresit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drahosh Odesláno Březen 10, 2017 Sdílet Odesláno Březen 10, 2017 to by problem resilo, pokud by nemel RS. na sportovni sedacky jsem zatim drzak nikde nevidel a dost mozna to za par let budu taky resit, takze pokud nekdo mate nejakej tip, sem s nim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ArMoR Odesláno Březen 10, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2017 Mike dik za rado, ale bohužiaĺ mi toto riešenie nepomôže :-/ Niekto niečo? Maličká sa jeduje, lebo tatko si veselo púšťa hudbu a ona nemá čo kukať :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Březen 10, 2017 Sdílet Odesláno Březen 10, 2017 Presne tento držiak napadol aj mňa, ale potom v zápätí som si uvedomil tie športové sedačky :wallbash: Nezostáva asi nič iné, len aby šikovná manželka ušila nejaký návlek na hlavovú opierku, do ktorého by sa tablet zasunul. Kľudne niečo na štýl pružného "opasku", ktorý sa prehodí cez sedadlo a nejakým spôsobom sa naň tablet pripne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M_ike Odesláno Březen 15, 2017 Sdílet Odesláno Březen 15, 2017 Jo, ty sportovni sedadla mi unikla, pardon :( Kolega to ma resene drzakem "pricucnutym" na bocni okenko :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.