Shaman85 Odesláno Březen 11, 2017 Sdílet Odesláno Březen 11, 2017 Zdravím, minulý týden jsem měnil spojkovou sadu LUK prvních 200 km úplně v pohodě pak jsem tomu za jednou vesnící na 4 šlápl a od té doby klouže a to jako dost, na 4 a 5 to musím jen lechtat, nemá s tím někdo zkušenost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Březen 24, 2017 Sdílet Odesláno Březen 24, 2017 to je takhle těžký, může být přítlačák špatnej kdoví. Reklamovat buď prácu nebo materiál.... dával si předpokládám kompletní sadu novou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Shaman85 Odesláno Březen 25, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2017 Samo že komplet novou sadu, mechanoš mě řekl že už to jednou zažil na nějakym golfu a že prej to potom přestalo tak uvidím, kdyžtak mu to omlátím o hlavu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Březen 25, 2017 Sdílet Odesláno Březen 25, 2017 Sada komplet sa rozumie aj so zotrvacnikom? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Shaman85 Odesláno Březen 25, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2017 Ano, kompletní nová sada i se setrvákem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Shaman85 Odesláno Duben 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2017 Tak dneska šla převodovka dolů a byl zjištěn únik oleje z převodovky, takže následovalo odmastění přítlačáku, setrváku a všeho kolem, výměna gufera na hřídeli převodovky, smontování spojky s jinou lamelou (sice jetou ale jinak byla v pořádku) pomocí přípravku, složení všeho dohromady a k mému údivu to po zahřátí motoru začalo klouzat zase. Takže zítra pojedu misto do Vyškova na tuning možná tak do pr... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martin.mazec Odesláno Listopad 5, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2018 Zdravim,tak tu mam dalsi problem.Zacatkem dubna jsem menil komplet spojku z duvodu vyhrkane dvou hmoty.Ma najeto cca 5tis a na 5 a 6 stupen prokluzuje.Co ted stim.Samo ze to budu reklamovat ale stejne budu muset zaplatit za praci.Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Listopad 16, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2018 Proč by jsi měl platit za práci? Pokud bude reklamace uznaná tak by si měl práci vzít na triko servis kde ti spojku dělali. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martin.mazec Odesláno Leden 5, 2019 Sdílet Odesláno Leden 5, 2019 Tak vcera mi bylo sdeleno ze je to gufero na prevodovce.Jde vymenit z venci nebo se musi rozhodit prevodovka.Pred rokem jsem nechaval repasovat prevodovku kvuli vuli na hlavni hrideli.Ted si nejsem jistej jestli menili i gutero kdyz to davali dohromady.Co by se tam mohlo posrat kdyz to tak najednou zaclo tect.Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.