Spartakcz Odesláno Březen 21, 2017 Sdílet Odesláno Březen 21, 2017 Ahoj, na mé Octavii 3 se občas v pozici na neutrál ozývá divný zvuk z motorového prostoru (drnčení), který zamizne pokud sešlápnu a opětovně povolím pedál spojky. Zvuk se ozývá jen někdy... Nemá někdo podobnou zkušenost? Jedná se o Octavia 1.6 TDI 77kw, najeto cca 100t km, rv 2013. Dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Regent Odesláno Březen 26, 2017 Sdílet Odesláno Březen 26, 2017 Přesně tohle se mi také stávalo, furt mi tvrdili že to je normální, nakonec při garančce v 60tKm vyměnili na záruku spojku, že má výrobní vadu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trundik Odesláno Březen 31, 2017 Sdílet Odesláno Březen 31, 2017 Měl jsem stejný problém. Nakonec také vyměnili spojku, že údajně došlo ke zvlnění přítlačného kotouče a ten v určité pozici "škrtal" o lamelu (po rozdělání tam bylo hodně prachu z té lamely). Nicméně po výměně mi to dělá zase a už se k ničemu nemají, že je to normální. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MOJE JMÉNO Odesláno Říjen 25, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2017 U služebního přesně to samé, že být to moje auto, tak bych z toho zešedivěl....Rachot jako z lištové sekačky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
15degren Odesláno Říjen 31, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2017 To dělají 1.6 77kw i u OII hlavně u verze s dvouhmotou, dokud to netluče jak kadivo o kovadlinu tak je škoda peněz a času to řešit do 40K km od výměny to tam je znova. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.