Navrc.TT-R Odesláno Březen 22, 2017 Sdílet Odesláno Březen 22, 2017 Zdravím. Jsem tady novej, omylem jsem založil téma do O1 - za to se omlouvám, přehlídl jsem se. V pondělí jsem koupil OII Scout 2.0FSI 10/2008. Sice trochu víc najeto, ale autorizovany servisy, kompletní historie, celkově zachovalá. Objevil jsem teď ale nějaky zvláštní tlačítko nedaleko spínací skříňky. Nevíte někdo k čemu to může být? Na Golfu mk4 jsem to měl jako tajny tlačítko a po přepnutí to nešlo nastartovat. Tohle ale funguje na obě polohy... Nebo jak by se dalo zjistit k čemu to je? Díky za každou radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 22, 2017 Sdílet Odesláno Březen 22, 2017 No vidíš že to jde... Přepínání km na soukromí a na firmu... Asi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Navrc.TT-R Odesláno Březen 22, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2017 Že by tam k tomu mělo být nějaky záznamovy zařízení, jo? Objevil jsem to až večer, zkusím to zítra trochu prošťourat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TBravo Odesláno Březen 23, 2017 Sdílet Odesláno Březen 23, 2017 Asi to bylo firemni auto a melo gps tracker, prepinac byva na prepnuti soukroma/sluzebni jizda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speedy799 Odesláno Březen 23, 2017 Sdílet Odesláno Březen 23, 2017 Niektore firemne auta to maju takto riesene. Bolo to presne na to, co chalani popisali. Aby boli nejake zaznamy v podstate o tom, kedy kolko odjazdil zamestnanec km na sukromne ucely ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dzey Odesláno Květen 27, 2017 Sdílet Odesláno Květen 27, 2017 Já koupil OII FL, která byla firemní a přesně tento přepínač byl na soukromé/firemní km. Měl jsem to u řadičky, kabely vedly pod palubovku a tam končili. GPS demontováno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tabo Odesláno Prosinec 22, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2017 Teď jste mi hóódně pomohli :) a já si týden lámu hlavu k čemu to asi tak je :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.