milanch Odesláno Březen 26, 2017 Sdílet Odesláno Březen 26, 2017 Dobrý den lidičky, stále mám problém s lambdou a už mě to fakt neba. Dnes jsem zkoušel obvod mezi konektorem pro lambdu a konektorem pro řídcí jednotku. Černý a hnědý vodič jsou v cajku, ale modrý s proužkem a hnědý s proužkem mi ukazují že jsou spojeny. Nemáte někdo schéma zapojení mě řídící jednotkou a konektorem pro lambda sondu . Dík Milan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 26, 2017 Sdílet Odesláno Březen 26, 2017 Dva dráty jsou vytápění a dva sonda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milanch Odesláno Březen 27, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2017 Tak teď už jsem to také zjistil. Včera jsem si stáhl dílenskou příručku. Už vím že pin 1 a 2 slouží k vytápění lambdy. Na těchto pinech má být napětí auta a to tam je . Takže tato strana sondy je OK. Jen je problém na pinech 3 a 4 , je to pro bohatou a chudou směs a má být mezi kontakty 0,45 +- 50mA. Což už teď mám problém, mám na nich 1,3 V. Pro jistotu jsem to zkoušel i u otce na autě a ten to má OK. Tak teď mám dilema jestli je v kopru řídící jednotka nebo kde je problém. Vedení od ř.j. k lambdě e OK. Tak musím hledat závadu !!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milanch Odesláno Duben 1, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2017 Tak problém je jak se zdá vyřešen. Po výměně a přehrání druhé řídící jednotky je vše OK. Hodnoty na svorkovnici jsou také OK. A e vagu není žádná závada , tak hurá na STK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
janis43 Odesláno Září 10, 2017 Sdílet Odesláno Září 10, 2017 Prosím Tě, kde jsi stáhl tu příručku? Mě se do auta pustily kuny a někde mi přerušily vedení škrtící klapka - řídící jednotka. A nevíme kudy je to tahané, jestli napřímo, nebo přes váhu vzdzuchu ne bůhví kudy. Jestli to jde pošli mi prosím odkaz. Díky Martin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.