LadikRS Odesláno Duben 30, 2017 Sdílet Odesláno Duben 30, 2017 Tak jezdit na rezervu není úplně nejlepší nápad. Tím rychleji odepíšeš čerpadlo. Každopádně pokud to dělá kolem rezervy, tipnul bych to na to čerpadlo. Návod na výměnu máš v SZ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Květen 1, 2017 Sdílet Odesláno Květen 1, 2017 Tak jezdit na rezervu není úplně nejlepší nápad. Tím rychleji odepíšeš čerpadlo. Každopádně pokud to dělá kolem rezervy, tipnul bych to na to čerpadlo. Návod na výměnu máš v SZ. Mohu poprosit taky o návod, v létě asi budu taky měnit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Květen 1, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2017 @Daniel20 Přeposlal jsem ti do SZ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
No107064 Odesláno Květen 4, 2017 Sdílet Odesláno Květen 4, 2017 lehké občasné pocukávání, není to nijak zlé, zpozoruji to jen někdy, ale i tak mi to vadí. Každopádně: - váha vzuchu nová - vyměněno palivové čerpadlo, ne nové, ale použité (ale zbylo mi z anglického RSa na díly a to jelo jak drak, bez jediné chybky) Zatím nic ... o víkendu se snad dokopu vyměnit palivový filtr .. jinak už fakt nevím ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Květen 4, 2017 Sdílet Odesláno Květen 4, 2017 svičky civky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Květen 4, 2017 Sdílet Odesláno Květen 4, 2017 Pokud by to nezmizelo po cívkách nebo svíčkách, tak zkus prolézt hadice. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.