qvedo Odesláno Duben 7, 2017 Sdílet Odesláno Duben 7, 2017 Už je to přes tři roky co jsem si převzal svojí Octavii III combi s výbavou: 1.4 TSI combi, DSG, Elegance, bílá Candy navíc přidáno: "KESSY" - bezklíčové odemykání, zamykání a startování Nezávislé přídavné topení s dálkovým ovládáním Sklápěcí funkce opěry sedadla spolujezdce (LHD) ADAPTIVE CRUISE ASSISTANT" - adaptivní tempomat vč. funkce "FRONT ASSISTANT" Malý kožený paket (3 ramenný multifunkční kožený volant pro rádio a telefon Komfortní telefonování, bezdrátové spojení s vnější anténou a hlasovým ovládáním El. ovl., vyhřívaná a sklopná vnější zpětná zrcátka s automatickým stmíváním a osvětlením nástup. prostoru s pamět Elektricky nastavitelné sedadlo řidiče s pamětí SOUND SYSTEM CANTON (8 reproduktorů, centrální reproduktor, externí zesilovač, subwoofer) Infotainment Rádio "BOLERO" Paket Elegance Plus LIGHT ASSISTANT" s "DAY LIGHT", dešťový senzor, osvětl. prostoru pro nohy vpředu a vzadu Bi-Xenon.světl.s AFS a s LED den. svícením, výsuv. integ.ostřik.světel a před. mlh.světl. černé s "CORNER"funkcí Vnitřní zpětné zrcátko s aut. stmíváním Prodloužená záruka 4 roky 120 tis. km 12.12.2013 jsem se byl podívat již na vyrobené auto Na léto dostalo nové obutí dále se přidalo originální křídlo z RS a upravil přední nárazník pomocí lišt po roce nastaly další úpravy a to pruh přes celé auto a barva na brzdiče Toxic green na podzim se přidal i pruh na dveře zásadní změna před rokem kdy se změnila celá zadní část, rozdvojení výfuku a výměna nárazníku za RS s lakovaným difuzorem, nové obutí 17" byly malé tak dostalo originál kola 19" z RS 230, pruh na dveřích byl vyměněn a auto bylo sníženo pomocí pružin eibach pro kit. dále je na autě uděláno osazení led, led logo na zem, černá maska, zatmavení zadních světel, dodělání parkovací kamery 1 Citovat Odkaz ke komentáři
MalejDoom Odesláno Duben 7, 2017 Sdílet Odesláno Duben 7, 2017 Moc hezky, líbí se mi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Duben 7, 2017 Sdílet Odesláno Duben 7, 2017 Jojo, mě se taky líbí ,každý den na ni hodím oko cestou do práce :palec: :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BedaF Odesláno Duben 8, 2017 Sdílet Odesláno Duben 8, 2017 Jen ten plastový rámeček spz pryyč! :)) 1 Citovat Odkaz ke komentáři
qvedo Odesláno Duben 8, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2017 Jen ten plastový rámeček spz pryyč! :)) jojjo jen premyslim jestli prišroubovat a provrtat spz nebo pres 3M pásku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ratlik Odesláno Duben 9, 2017 Sdílet Odesláno Duben 9, 2017 Kup v Obi,Tescu, Kauflandu atp.oboustranou lepici pasku od Pattexu na 120kg(je cervena) a prilep ji. Jednoduche, rychle a funguje to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BedaF Odesláno Duben 9, 2017 Sdílet Odesláno Duben 9, 2017 Taky mám na Pattexce. Taková blbost ale naprosto to změní celý vzhled :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalR Odesláno Duben 9, 2017 Sdílet Odesláno Duben 9, 2017 Gratulace k autu. Je důležité, že se to líbí tobě, ale mě osobně se to nelíbí. Nemám rád znaky RS, tam kde být nemají. (Nárazník je ok). A ještě nemám rád zatmavení světel už kvůli snížení funkčnosti. To osvětlení prostoru pro nohy a znak svítící ze dveří také není můj šálek kávy. Každopádně jak jsem psal, hlavně že se to líbí tobě :beer: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MalejDoom Odesláno Duben 11, 2017 Sdílet Odesláno Duben 11, 2017 kolik stoji to rozdvojeni vyfuku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
qvedo Odesláno Duben 11, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2017 Mě to vyšlo i s prací na 800,- 1 Citovat Odkaz ke komentáři
qvedo Odesláno Leden 9, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2018 A jsou doma teď udělat redukci a hurá na auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Únor 12, 2018 Sdílet Odesláno Únor 12, 2018 super, tak šup sem s fotem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
qvedo Odesláno Duben 2, 2018 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2018 (upraveno) Upraveno Duben 2, 2018 uživatelem qvedo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 3, 2018 Sdílet Odesláno Duben 3, 2018 Moc pěkné ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Duben 4, 2018 Sdílet Odesláno Duben 4, 2018 nádhera, ty FL LED se opravdu povedly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
qvedo Odesláno Srpen 12, 2018 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2018 Včera namontován výfuk od remuse s elektrickými klapkami ... A zvuk super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Devil... Odesláno Srpen 12, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2018 nebylo by video? @qvedo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
qvedo Odesláno Srpen 12, 2018 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2018 video mam ale fučí tam vitr takže to nevynikne musím natočit nové 0 Citovat Odkaz ke komentáři
qvedo Odesláno Prosinec 22, 2018 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2018 (upraveno) Dnes výměněna řadící páka DSG z kodiaqa rs foto před a po Upraveno Prosinec 22, 2018 uživatelem qvedo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Prosinec 30, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2018 pekna vymena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 31, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2018 Jjo, souhlasím...parádní výměna řadičky jinak celé auto je parádička, hodně se mi líbí výfuky a zadní face světla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
qvedo Odesláno Prosinec 31, 2018 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2018 100% lepší než ta původní .. s výfuky to byl trošičku boj a obava jaký vůbec bude zvuk s 1.4 TSI ale musím říct že super dokonce jsem na měsíc nepotřeboval rádio a užíval si zvuk výfuku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Devil... Odesláno Prosinec 31, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2018 V 12. 8. 2018 at 18:53, qvedo napsal: video mam ale fučí tam vitr takže to nevynikne musím natočit nové nove video asi jeste nemas vid? Docela by me zajimalo jaky to ma zvuk :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 31, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2018 To věřím, že nebylo potřeba rádio. Z čeho jsi použil druhý tlumič výfuku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Georgerob Odesláno Leden 3, 2019 Sdílet Odesláno Leden 3, 2019 Řádící páka z Kodiaqu RS vypadá parádně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
qvedo Odesláno Leden 5, 2019 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2019 V 31. 12. 2018 at 19:30, surfman napsal: To věřím, že nebylo potřeba rádio. Z čeho jsi použil druhý tlumič výfuku? Bylo to kupované od remusu na Octavii rs a jen se upravila trubka přes nápravu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 5, 2019 Sdílet Odesláno Leden 5, 2019 Tak to jo. Mám v plánu něco na svoji TDi...chtěl bych nárazník z RS s koncovkama, ale chtěl bych oba výfuku funkční. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
qvedo Odesláno Leden 5, 2019 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2019 Měl jsem to samé chtěl jsem aby byly oba funkční .. nejdřív obyč a pak jsem přešel na tady ten 0 Citovat Odkaz ke komentáři
qvedo Odesláno Září 22, 2020 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2020 Výměna autorádia původní Bolero teď Amundsen  1 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.